Miért van az, hogy az origo-n egyetlen cikk sem kommentelhetô, ha a cikkben egyszeris szerepel a zsidó szó?
Mert sajnos sokan vannak az olyan lázongó eretnekek, akik meg akarják sérteni drága isteneinket.
Őket kell így elhallgattatni, hogy boldogabb és szebb legyen a világ.
08:18,
Hát, nem tudom - engem a letiltott kommentek azokra dühítenek fel, akik 2014-ben még azon a szinten vannak, hogy származási vagy vallási alapon tesznek különbséget ember és ember között. Az embert azt hinné, hogy a többi milliárd évnyi fejlődés elég volt, hogy kijussanak az egysejtű spóra szintjéről, de nem sikerült nekik még...
A zsidós cikkek pár óráig kommentelhetőek.
Sokan viszont nagyon erősen kritizálják őket, gondolom ez nem tetszik az Origónak.
Persze a kritizálás nem feltétlenül hitleri és nem feltétlenül antiszemita, de sajnos annak veszik.
Igaza van Sir Butchernek.
Mindenki alsóbbrendű egysejtű, aki nem imádja az isteneket.
"Mindenki alsóbbrendű egysejtű, aki nem imádja az isteneket."
Csak egy megjegyzés: a zsidóknál is egyistenhit van, tehát nem értem, hogy jön ide a többesszám. Vagy ennyire fngod sincs az egészről, ami finoman mondva nem tetszik neked?
Mert a legtöbb troll, ha ezt a szót látja, képtelen nem trollkodni és kényszert érez, hogy azt lehetõleg trágaár, gyûlölködõ, uszító hangnemben tegye.
Ennek meg az az oka, hogy a trollok csak a vállukig fejlõdtek ki, onnan felfelé már csak elhanyagolható mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!