Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Burkolt "zsidózás" a baloldalon?

Burkolt "zsidózás" a baloldalon?

Figyelt kérdés

Az egész Schifferrel kezdődött, aztán folytatódott Török Zsolttal.Egyesek szerint ezért antiszemita:

[link]

Fodor Gábor már el is kezdte:

[link]

"Nagyon szomorú látni, hogy Schiffer András az LMP-elnöke és Török Zsolt volt MSZP- szóvivő kedélyesen mondja fel a szalon és kevésbé szalon antiszemita szlogeneket a Facebookon.

Erre nincs mentség!"

2014. ápr. 16. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Orbán Viktor azonnal vezessen be statáriumot a fasisztaveszély miatt!!!

Ha nem teszi meg, akkor Orbán Viktor innentől kezdve egy náci sas!

2014. ápr. 16. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Csak eljött a nap, amikor egy 0%-os támogatottságú gój nyíltan le antiszemitáz egy zsidót, aki holokauszt túlélők leszármazottja.
2014. ápr. 16. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Csak eljött a nap, amikor egy 0%-os támogatottságú gój nyíltan le antiszemitáz egy zsidót, aki holokauszt túlélők leszármazottja."

Én erre vártam már 8 éve.

2014. ápr. 16. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
9%

Én nem tartom antiszemitának Schiffert. Bár az egész családja nem ért vele egyet sok tekintetben politikailag.

Lásd Schiffer János volt SZDSZ-es főpolgármester-helyettes nagybácsi. Schiffer A. annyira csalódott a fiatal baloldalban (MSZP ifitagozata) hogy sok tekintetben érzelmileg van ellenük. Sajnos kampányuk hozzájárult a Fidezs 2/3-adhoz amire nincs bocsánat. Viszont a zöldkérdések nagyon fontosak, és hogy minél több erő legyen a parlamentben. A féldiktatúra idején! ezért rájuk szavaztam. Ez a németemlékmű körüli ricsaj elég felfújt dolog szerintem, inkább egy Gömbös vagy Horthy vagy Teleki szobor körül kéne demonstrálni.

2014. ápr. 16. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

"Ez a németemlékmű körüli ricsaj elég felfújt dolog szerintem, inkább egy Gömbös vagy Horthy vagy Teleki szobor körül kéne demonstrálni."

Szerintem meg a jobb életkörülményekért, ha már baloldalról van szó.

2014. ápr. 16. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A baloldal és a magyarországi zsidók vezetőinek szemében mindenki antiszemita és náci, aki nem úgy gondolkozik, ahogy ők.

- Orbán Viktort: azt hiszem, hogy ebben a hónapban volt, hogy náci sasnak nevezte valaki. A sas a madarak királya, és azzal, ami azt jelenti, hogy az ő szemében, OV a legnagyobb náci Magyarországon vagy legalább is a nácik vezetője Magyarországon.

- Schiffert is már lenácizták, ami kész röhej, mivel S. saját bevallása szerint zsidó. Természetesen a zsidók között is van náci, de azok a nácik nem a zsidókat nézik le, hanem a nem zsidókat.

2014. ápr. 16. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Török Zsoltnak igaza lehet nem gondoljátok?

Egy ilyen kaliber pártfunkcionárius már csak belelát a dolgokba nem?

És az mi ha nem fasizmus ha valakiket nem lehet kritikával illetni, vagy nevén nevezni mert törvény felett állnak?

A Kedves Vezetőt sem lehetett kritikával illetni, nem ismerős?

Mondjuk ki, Török az ex-szadeszes zsidó tanácsadókat tette meg felelőssé az mszp bukásáért már másodszor.

Így történt vagy nem így történt?

Igazak-e ezek vagy nem?

Ha minden úgy igaz ahogy Török elmondta, akkor az miért lesz antiszemita aki kimondja a valóságot?

Most csak azért nem lehet tudjuk kikről beszélni mert ők azok akik, és kritikán felül állnak valamilyen fasiszta elgondolás alapján?

Igaza volt Töröknek? Hát tessék levonni kedves mszp-sek a tanulságot.

Igaza volt Schiffernek? Hát tessék levonni kedves tudjuk kik a tanulságot.

Az hogy nácit meg holokausztot kiáltunk nem old meg semmit, csak élezi a konfliktust. Emlékszünk a farkas kiáltó fiú esetére?

2014. ápr. 17. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!