Ha a Fidesz 2/3-dal győz, akkor visszaállítják a királyságot? Orbán király lehet?
"Orbán egy szemét.Ö is hibás hogy ijem méjre düljedt magyarország."
Meg a helyesírási szótáradat is ő lopta el.
Igen, ő lesz Magyarország királya. Ezt nem tudtátok még?
Egyértelmű. Sőt, dögvészt is hoz és elterjeszti az AIDS-et, kolerát importál Afrikából.
Természetesen ezzel a balos okoskák agyjárását próbáltam érzékeltetni.
Gyengébbek kedvéért a rendes válaszom:
Nem, nem lesz királyság...
Én például balos vagyok, de ilyen baromságot magam sem mondanék, sőt a baloldali sajtó sem szól róla. Nem kellene mindent a nyuszira fogni.
Azt azonban simán el tudom képzelni, hogy egy esetleges 2/3 birtokában úgy módosítanák az alkotmányt, hogy azzal a jövőbeli hatalmukat is bebiztosítsák, a szavazók lesz... pardon, megkerülésével.
Kedves "balos"!
Márpedig ezt a marhaságot az MSZP-szimpatizánsok szájából lehet úton-útfélen hallani! Lehet, hogy a "baloldali írott sajtóban" nem jelent meg ilyen cikk (mint ahogy arról sem, hogy Orbánt anno állítólag Orsósnak hívták, és állítólag roma származású), de bármelyik baloldali portálon, vagy blogon naponta olvashatod az "Igét" a hozzászólásokban, szájról-szájra terjed, nagyon hatékonyan. Ezt hívják suttogó propagandának, és nagyon alantas eszköz, hiszen még a felelősséget sem kell vállalni érte annak, aki elindítja.
Mellesleg nem vagyok benne biztos, hogy például vitéz Gréczy Zsolt, Gyurcsány első számú "újságíró"-pártkatonája sem írt még e témában (Orbán és a korona) "célozgató" jellegű cikket a Stop-on. (Neki szokása bizonyíték nélkül vádaskodni, és ha bebizonyítják neki, hogy hazudik, akkor sem szokása bocsánatot kérni, vagy helyreigazítani.)
(De találtam is valamit! Konkrét gyöngyszem a Stop-ról a témában: "MSZP: Orbán úgy viselkedik, mintha király lenne [STOP ] nov. 8". Keress rá, ha nem hiszed!).
Szóval ennyit a baloldali médiáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!