Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg van olyan hely vidéken...

Tényleg van olyan hely vidéken, ahol megmondják a templomban, hogy kire kell szavazni?

Figyelt kérdés
Többször hallottam ezt a legendát, kíváncsi vagyok, hogy van-e valakinek ilyen tapasztalata.
2014. ápr. 19. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Alapvetően az Egyház egy olyan ideológiát képvisel, amit érvényesíteni akar társadalmi fokon. Azt javasolja, hogy azok, akik közös ideológián vannak, olyanra szavazzanak, akik ezt megvalósítják. Minden más társaságban így van ez.

*A kat. egyház csak a laicizmust fogadja el, hogy az egyháznak nincsen közvetlen világi hatalma, de a szekularizmust, miszerint az erkölcsbe és egyéb szellemi kérdésekben ne lehessen befolyása, azt nem.

2014. ápr. 19. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Van számos pap, aki nyomatja a dumát, hogy a Fideszre kell szavazni, de ilyen van városban is, nem csak vidéken.

Meg aztán az öregasszonyok is beszélik egymás között, hogy a Fidesz a nagy keresztény, ezért mindenki szavazzon arra. Ez inkább gyakoribb, nálunk pl. ez van.

2014. ápr. 19. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát BP-n a Hit Gyüli,na ott aztán van politika.
2014. ápr. 20. 05:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk két választáson is ment az ige, hogy kire kell szavazni. A nagymamámtól tudom, szóval nem csak mendemonda. Arra kell szavazni, "akinek sok gyereke van". :)
2014. ápr. 21. 11:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Én voltam választások előtt misén. Jó dolognak tartom, ha a pap arra biztat, éljünk demokratikus jogunkkal és menjünk szavazni. Viszont tett egy olyan megjegyzést, hogy a "keresztény értékeket képviselő pártra szavazzunk".

Na most a keresztény értéket képviselő pártról melyik párt jut eszetekbe?

2014. ápr. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!