Csak szerintem a demokrácia megcsúfolása h a Jobbik indul az EU választásokon?
Mer h a folyamatos botrányokon kívül semmit nem csinálnak.
Ja és igen utálják az EU-t csak akkor nem kéne oda menni.
Pláne nem elfogadni a pénzt ha már eleve nem szívesen vagyok ott.
Meg kell hagyni a Jobbikon vastag a bőr.
Az az érzésem, igazad van T kérdező. De nem ez az a fórum, ahol elgondolkodtató válaszokat fogsz kapni.
Félidióták közt sosem leszel tanító, érted? Hagyd őket meg az együgyűségükben.
Közel egymillió ember szavazott rájuk. Tudván - tudva, mi a párt véleménye az EU - ról. A negatív vélemény is vélemény, miért ne lehetne azt EU - s szinten is képviselni? Ki tilthatja meg nekik?
Ilyen alapon pl. a baloldal vonuljon ki a Parlamentből, mert nem ért egyet a kormánnyal, azzal semmilyen mértékben nem azonosul, minek ülnek ott? Nem teszi, ők az ellenzék. Fogd fel úgy, hogy a Jobbik az EU - n belül annak ellenzéke. Csak az mehet oda aki szereti az EU - t? Sajátos demokrácia felfogás...
No akkor századjára is elmondjuk, de menjünk csak sorjában:
-Kérdező az a demokrácia megcsúfolása amit te mondasz, gondolkodj el rajta.
-A fidesz,mszp aki az euban soha nem állt ki a magyarokért, sőt a mszp-sek kimentek lehordani az országot mindennek, meg szankciókat kezdeményeztek a saját országuk ellen, emlékezzünk Kócos Kinga "bárcsak egy másik országot képviselhetnék" szövegére.
Vagy csak maradjunk hazai terepen, csak most milyen botrányai voltak az mszp-nek főleg, meg a fidesznek is, inkább nem is sorolom?
-Nem az Eut utálják hanem a jelenlegi politikai irányt ott, nagy különbség.
-Ők azért vannak ott mert ellenzékiek, vagy azoknak jár a fizetés? Millió és 1 videót tudnék neked belinkelni amiben Morvai, Gaudi kiállt a magyarokért, lengyelekért ellenben hány ilyet tudnál te mutatni az mszp-sektől, fideszesektől? Hmmm, egyet sem, csak az ellenkezőjét?
Épp ezért előbbiek megérdemlik.
Hazai terepen minek fizetni az mszp-t amikor fölöslegesen kapják a fizut, mert semmit sem szavaznak meg ami az ország érdeke, bent sincsenek, vagy ha bent is vannak csak részegen, és amúgy is teljesen felesleges a létük, már sosem lesznek hatalmon újra.
-Pont ezért nekik vastag bőr a képükön hogy csak azért vannak hogy ártsanak a magyaroknak, meg hogy felszedjék ezért a nagy fizut.
-Miért is vagyunk "félidióták"?
Szerintem az a félidióta aki szerint az a demokrácia hogy 1 párt van, 1 vélemény, aki meg evvel ellenkezik, az nem demokratikus. Továbbá hogy ilyen undorítóan akarják a Jobbikot sározni, hogy hülyének tettetik saját magukat, az embereket meg hülyítik. Na szerintem pont ez az undorító, és ezért nincs semmi értelme az mszp-nek se itthon, se külföldön. Leginkább börtönben lenne az összesnek a helye.
-Evvel az idióta logikával szerintem is adja be az mszp a teljes lemondását minden posztról.
Egyet nem értenek a fidesszel, csak is ellene vannak, innentől kezdve minek vannak ott, és szedik a milliós fizukat?
Röhej az egész baloldal.
"Remélem anyád aki eltart imád bent lenni a munkahelyén."
1. Nem anyám tart el és 2 Ö imádja a munkáját.
Én azt nem értem, hogy ti mit nem értetek azon, hogy a Jobbik euroszkeptikus pártként az EP-be szeretne menni. Hol máshol lehet az európai integrációt visszafordítani, ha nem ott? A Jobbiknak és a többi euroszkeptikus pártnak is ez a célja. Nyugaton az EU-ellenes pártok (pl. Front National, UKIP stb.) pont az EP választásokon szoktak a legjobban szerepelni, mivel ott nem csak a saját szavazóik szavaznak rájuk, hanem mások is akik elégedetlenek az EU-val.
Az országos politikában ugyanis csak egy szempont az EU a sok közül. Itt lehet az EU-ról véleményt mondani, az EP választáson. Ha az euroszkeptikus pártok többségbe kerülnének az EP-ben az volna Európa számára a legjobb, hiszen akkor egész Európában visszafordítanák a folyamatot. Míg ha országos politikában ér el sikert egy EU-ellenes párt, akkor a kilépés csak őket érinti, de Európa nagy része hanyatlik tovább. Bár az EU-nak nagy pofon lenne, de szerintem pont ezért nem volna jó, ha Nagy-Britannia kilépne, hiszen ők mindig fékezik, hátráltatják az integrációt. Szükség van az ilyen félig-meddig EU-szkeptikus országokra az EU-n belül, mert nélkülük nagyon hamar létrejönne az Európai Egyesült Államok.
Tehát nem kilépni kell, hanem bejutni és ott visszafordítani a folyamatot, meg kell állni egy szoros gazdasági együttműködésnél, ahol az EU-nak a nemzeti politikába nincs beleszólása.
Ami pedig a fizetést illeti: már hogyne vennék fel, ők az ország érdekért dolgoznak, pont ők azok akik megérdemlik, szemben a többivel. Ezért szavaztuk be őket.
Itt a válasz a sok értetlennek:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qtA..
"Mer h a folyamatos botrányokon kívül semmit nem csinálnak."
Vajon ezt miért csak a Jobbikra húzod rá? Kifelejtetted az olajszőkítést, Sukorót, átjátszott trafikbizniszt, 2006-os szemkilövetéseket, vagy egy elhazudott költségvetést? Mert így nagyon nagyon vicces amit kérdeztél. Egyébként mégis milyen látványos dolgot vársz egy ellenzéki párttól, akivel szemben ott van egy 2/3-os kormány?
"Ja és igen utálják az EU-t csak akkor nem kéne oda menni. "
Ezt a felvetésed az orra alá dörgölhetnéd az összes európai euroszkeptikus pártnak, akik szintén ott csücsülnek az európai parlamentben. Természetes, hogyha már ott vannak, akkor a mi számunkra a legjobbat akarják kihozni egy "demokratikus" gazdasági közösségből. Mi ezzel a baj?
"Pláne nem elfogadni a pénzt ha már eleve nem szívesen vagyok ott."
Ezt kifejtenéd azoknak a magyaroknak is, akik lepratelepen dolgoznak embertelen körülmények közt?
"Meg kell hagyni a Jobbikon vastag a bőr."
Bezzeg azoknak a képükön nem vastag, akiknek a piszkos pénzügyei nyilvánosságot kapnak?
A kérdésed fő címe pedig eleve nevetséges, nem magyarázom el, hogy miért, ha van eszed rájössz magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!