Ha politikus szeretnék lenni, Ti milyen jellegű, típusú, műfajú könyveket ajánlanátok olvasásra?
Mondjuk pl Schiffert én pont ebbe a kategóriába sorolnám
Szerintem ha politikus akarsz lenni akkor először is olyan emberekről kéne olvasnod, akik nem is "politikusok" voltak hanem inkább "államférfiak", olyanok akik sokat tettek a hazájukért. Lincoln, Martin Luther King, Gandhi, Vaclav Havel. Ez adhat kellő erkölcsi megalapozottságot. Aztán sokat kell tanulni a kommunikációt és nem árt ha egy picit tanulsz a jogról is. Valamint ha olvasod a napi híreket. Kezdetnek ennyi.
A: "Hány olyan politikust látsz ma a parlamentben, aki az olvasottságával és a műveltségével szerzett magának széket? Pont nem ezen múlik."
B: "Mondjuk pl Schiffert én pont ebbe a kategóriába sorolnám "
Nincs igazad, B! Schiffer azért lehetett idehaza politikus, mert ő maga is zsidó, terjedelmes zsidó rokonsággal. Ennyi, ez ennél nem bonyolultabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!