Ez most komoly? Orbán egy 3500 férőhelyes stadiont építtetett közpénzből a háza melletti telekre egy 1800 fős, kis faluban?
ma 08:32
Orbán családjának szerte az országban durván 30 bejegyzett ingatlana van, ergo ez nem A NAGYBETŰS "Orbán háza", hanem csak egy ingatlan, amit megvett. Szerintem üzletet akar nyitni benne, és átpasszolja majd valami rokonnak.
Ennek a csapatnak (PAFC)úgy sincsenek szurkolói, a meccseken is Orbán van kint a sleppjével, 1-2 játékosnak a családja meg esetleg pár fizetett nyugdíjas aki néha beordibál.
"Egyébként miért pont a közvetlen szomszédságába építetette???"
Mert üzletet lát benne, pénzt akar csinálni vele. Teljesen nyilvánvaló.
Az hagyján, Mogyoródra meg egy Forma 1-es pályát építettek. Nem tudom kinek a háza mellé, de biztos az is azért van ott.
Szerencsére néhány pitiáner gyöpi kommunistát leszámítva az nincs az országban 10 ember, akit érdekelne hova építenek stadiont. Ugyanúgy, ahogy a liberalizmus, zsidó, és cigány pártolás, ez sem érdekel már senkit. 2002-ben, talán még 2006-ban is lehetett választást nyerni azzal, hogy Orbán Viktorral riogáttak a népet, diktatúrát, sajtóelnyomást, egypártrendszert, és hasonlókat vizionálva, de azóta volt egy öszödi beszéd, volt egy Ferenc testvér, és még nagyon sok dolog, ami miatt ma már nem működik. Teleplakátolhatjátok az egész országot, feltehetitek naponta 10-szer ezt a kérdést, szophatjátok itt egymás fütyijét itt 5-en 6-an (mert nem vagytok többen), az igazság az, hogy az átlag magyar pont lesz.rja hol épült stadion.
"Csak azt sajnálom, hogy az értelmiségi fiatalok többsége kivándorol innen"
Én nem sajnálom, menjenek csak. Én is lepattanok még idén. Örökre. Ti meg, akik itthon maradtok, fulladjatok meg Orbánnal egyetemben.
Azoknak 90% akiket értelmiségi fiataloknak nevezel ,csak pozőrök .Mert egyébként miért végeznének olyan kétkezi kulimunkát Londonban ,amihez még érettségi se kell.
Itton nemteccikarencer neki ,kint meg jópénzért (szinte) bármire hajlandó.
Láttam én má olyan egytemistát aki assetudta hanyadikán van elseje közbe azt képzelte magáról ,hogy ő a nemakárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!