Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy tízes skálán mennyire...

Egy tízes skálán mennyire undorító a mai Magyar valóság?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 16. 20:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
19%
10!!!!
2014. ápr. 16. 22:27
 12/21 Imre Pál ***** válasza:
42%

"Ültök az internet előtt,van fedél a fejetek felett,normális ellátás,mi a francért sírtok mindig? Sokkalta rosszabb lehetne a helyzet..."

A probléma ott van, hogy lehetne sokkal jobb is. "

A probléma meg szerintem inkább ott van hogy néha én sem értem mire vágynának itt egyesek.

Lehetne sokkal jobb is? Mégis mire gondolsz ilyenkor?

30-40 milliós luxus sportkocsikra, Seychelle szigeteki nyaralásokra meg hasonlók.

Egy az hogy mikor az emberek úgy általában jólétről, magasabb életszínvonalról meg hasonlókról vízionálnak, akkor úgy általában olyan irreális, kivitelezhetetlen dolgokról álmodoznak amire ha példát kellene keresni, talán Monacoban, Luxemburgban meg hasonló helyeken kellene szétnézni.

Másrészt, a legtöbb átlag ember, ezt a magasabb életszínvonal dolgot teljesen félre értelmezi. Mint fentebb is írtam életszínvonal alatt legtöbbször a különböző magasabb értékű tárgyak és szolgáltatások, stb megvásárlását, kiélvezését értik. Lásd például luxusnyaralások, márkás ruhák, autók, rongyrázás meg ilyenek.

Holott ez a "magasabb életszínvonal" dolog, az értelmes embereknél teljesen mást kellene hogy jelentsen.

Például:

van lehetőséged nyelveket tanulni

van lehetőséged mondjuk sportolni, stadionban, uszodában stb.

van lehetőséged a tömegközlekedést igénybe venni

és még sorolhatnánk a hasonló dolgokat.

Egyébként meg ha úgy nézzük a Magyarországi társadalom jó része egyébként is aluliskolázott. Többségében semmire sem használható, segélyeken élő emberek alkotják.

Szóval néha nem nagyon értem hogy egyesek mire fel követelnék itt ezt az úgynevezett " magasabb életszínvonalukat"

2014. ápr. 17. 00:54
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

http://www.youtube.com/watch?v=SiMHTK15Pik

IT'S OVER 9000!!!4!!!4!

Nade komolyra fordítva:

Utolsó!

" Egyébként meg ha úgy nézzük a Magyarországi társadalom jó része egyébként is aluliskolázott. Többségében semmire sem használható, segélyeken élő emberek alkotják.

Szóval néha nem nagyon értem hogy egyesek mire fel követelnék itt ezt az úgynevezett " magasabb életszínvonalukat" "

Na pl. ez! Nem lehet a végzettségednek megfelelő munkát találni itthon, ezért marad külföld. Segélyből nem igazán lehet megélni -viszonyításképp: fejlettebb eu-s országokban bőven meg lehet élni segélyből!- Diplomával mehetsz rabszolgamunkát végezni, amit itthon meg se fizetnek rendesen, ezért azt is külföldön kell... Amúgy nem az a baj, hogy rossz a helyzet, hanem egyre rosszabb. Tehát most azt mondanám, hogy 4, de lesz az még 5 meg 10 is idővel! Hiába bizonygatjuk, hogy nem olyan rossz jelenleg a helyzet, ha minden egyre csak zuhan...

2014. ápr. 17. 02:18
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
Az elsöt nem, engem meg lepontoz!:)
2014. ápr. 17. 07:44
 15/21 anonim ***** válasza:

ha azt nézed ha rendesen tanulsz és dolgozol akkor jól megélsz, így 3-4

Ha úgy nézed hogy nem akarsz tanulni és dolgozni, a seggedet akarod vakarni és azt várod majd az állam megteremti neked a Kánaánt akkor 10

2014. ápr. 17. 19:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van Kérdezö!
2014. ápr. 19. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Buta a kérdés! Egyszerűen nagyon brutális.
2014. ápr. 26. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:

"Ez nagyon undorító hozzászólás. Nem értelmezi a kérdést, mert valószínűleg nem szenved semmitől. Királyfi vagy királyleányka és semmi gondja-baja, és csak arra kíváncsi, hogy mit mondasz, hogy azután bele köthessen minden szavadba, mert ő megteheti, hisz mindene megvan, és anyuci-apuci fedezi a seggét minden helyzetben. Szép!"

Undorító? Ha ez luxus, hogy kifejtsd bővebben akkor ásd el magad! De van egy sanda gyanúm, hogy igénytelen hungarofób fikázás áll a "kérdésed" hátterében.

Egyébként meg honnét tudod, hogy nekem semmi gondom sincs?

Kisebb bajom is nagyobb annál mint nektek, hogy állandóan a "náciveszélytől" rettegjek. :)

2014. ápr. 29. 20:31
 19/21 A kérdező kommentje:
Felejtsd el a kérdést. Zsákutca a válaszod (vagy direkt vagy csak nem érted...mindegy.)
2014. ápr. 29. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:

""Ha definiálod mit értesz a "magyar valóság" alatt akkor esetleg lehetne "skálázni." Erről a hozzászólásról lenne szó, hogy ha már a kis anyuci-apuci és a hatalom kis-csemetéje kitöröltette az előzőekben."

"Felejtsd el a kérdést. Zsákutca a válaszod (vagy direkt vagy csak nem érted...mindegy.)"

Itt csak te vagy az egyetlen zsákutca, főleg, hogy ennyi időbe tellett böffentened valamit a válaszra/kérdésre. :)

Ennyit rólad meg a nevetséges kérdésedről!

Nem lehetsz több egy csóró panelprolinál aki irigy mindenkire aki még eltengődik valahogy itthon és több mindene van mint neki. :D

És ebből ez jött le, hogy magyarán magad sem tudod mire is céloztál. :)

(A normális ember ilyenkor nem kezdene el személyeskedni hanem adna egy rövid felhomályosítást, hogy megélhetési rettegő-e, vagy az országban a nehéz munka, megélhetőségi lehetőségről van-e szó esetleg.)

2014. ápr. 29. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!