"Bokros: A Jobbik nemzetellenes, mert tönkretenné az országot" Vélemény?
A kérdésben Bokrosnak igaza van.
És jó, hogy valaki végre összeszedetten, nyíltan, érthetően beszélt a kérdésről, és jól összefoglalta a lényeget.
"Valóban nézi - csak nem látja." (t. i. a magyar érdekeket)
A topictárs frappánsan megfogalmazta! Minden elismerésem. Nagyon így van.
Belpolitikában lehet hogy jól tennének.
Csak egyrészt a módszereik enyhén szólva is etikátlanok, másrészt pedig a nemzetközi véleménynek ez nem tetszene.
Kicsit konkrétabban:
Nem ők tennék tönkre az országot, hanem az általuk "kikényszerített" nemzetközi folyamatok.
Ahogy Németországot sem Hitler tette tönkre, hanem a világháború.
A kérdésben Bokrosnak igaza van.
És jó, hogy valaki végre összeszedetten, nyíltan, érthetően beszélt a kérdésről, és jól összefoglalta a lényeget.
:D:D:D:D: best!
Bokrost kiutálták innen. Kiutálták Horvátországból vedd már észre Lajos ,hogy 1% is nektek szol .
Bokrost többen akarják miniszterelnöknek, mint Vonát, vagy Morvait egy közvélemény kutatás szerint.Í
Úgyhogy erről az 1 %-ról ennyit.
Szerintem Bokrosnak nincs igaza. Abban egyetértek, hogy Magyarországon az összes párt csupán a hatalomra jutásért verseng, viszont a Jobbik olyan érvek mellett áll, amelyek ESETLEGESEN még előnyt is hozhatnak.
Biztos sokan vannak, akik ezt nem így gondolják, de én tőlük hallottam először értelmes, az ország számára pozitív kampány hírdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!