Találós kérdés! Mi lesz hamarabb átadva? Egy bringaút az Örsön vagy egy stadion Felcsúton?
Akkor te az a fajta bringás vagy aki a lámpánál és zebránál se áll meg soha, mert nem azért megy bringával, hogy egy helyben álljon vagy lelassítson?
Van bringás futár ismerősöm, párszor már majdnem meghalt emiatt. Illetve mesélte vicceskedve azt is, hogy zebrán is elütött már öreget, vissza se nézett.
Az autóval is lassítok ha kell, pedig nő tőle a fogyasztás.
"Az autóval is lassítok ha kell, pedig nő tőle a fogyasztás."
Amikor lassítol az autóval akkor az villan be neked ,hogy jaj most nő a fogyasztás?
Úristem micsoda népek vannak!
Azon töprengek, hogy az ilyeneket a természet hozza létre vagy valami genetikai kisérletek elcseszett mutációi?
Nem hiszem el,hogy ilyen irígy ,rosszindulatú, pocsékszájú carevő néppé vált a magyar.
Itt csak arról lehet szó, hogy néhány trollnak túl sok a szabadideje ilyen kérdésekkel szórakozik , hogy lássa hány hozzá hasonló bukkan fel.
56% os okoska és említettem két példát a te silány minőségű általánosításoddal szemben sokkal több ,mert nincs rálátásod a dologra.Csak benyomtál egy szektATVben hallott szófordulatot, de arról hogy konkrétan hol kik ,hogyan pályáztak és miért nyertek pont azok akik nem tudod mert nem néztél utána. Pedig nyilvános volt.Lehetett óvással is élni.Mégis alig voltak akik éltek vele.
Az ilyenek mint ti hallanak valamit és már ismétlik is.De közbe nem látnak bele ,nem néznek utána mi miért is van és miért pont úgy ahogy.
És szavataitokkal bejut a parlamentbe a köztörvényes libatolvaj ,az elmebeteg gyurcsányfletó a komcsi revizor asszony és a társaik.
Ikea felől kimenni az árkádhoz nem egy élmény a kocsik között, max a metrónál megállsz ha tudsz és az aluljárón áttolod a bringát vagy bevágsz a zebrára a gyalogosok közé, hogy a villamosnál át tudj menni.
Igenis sokkal jobb ha a bringás átcsorog a villamos melletti bringaúton, és kibír 2 perc bosszankodást a gyalogosok miatt, minthogy a kocsik között zsonglőrködjön balra kanyarodásokkal.
Ez így mindenkire veszélyesebb. A bringásra is és a kocsikra is.
Ha meg nem akarsz átmenni az árkádhoz, akkor nem kell ezt az utat használnod.
(plusz még az se gáz ha a kerepesi mellett jössz ah hévnél és onnan mész át az árkád kettőhöz a hév átjárónál.)
Tehát szerintem ez szabályokat követve nem kényszerítene senkit se oda aki nem kifejezetten arra akar menni.
"Amikor lassítol az autóval akkor az villan be neked ,hogy jaj most nő a fogyasztás?
Úristem micsoda népek vannak! "
Te csak simán ostoba vagy :) A "lassítol" nem tudom milyen szó, de mind1 :)
Mindenesetre nem fogtad fel mire írtam, de nem is bajlódom veled.
Én soha nem voltam fideszes - soha nem szavaztam rájuk. (elárulom a jobbikra szavaztam) . Mégis nyithattam trafikot.
A trafik előtt egy papír üzletet üzemeltettünk ami csak minimális hasznot "termelt". A trafik pályázatot megnyertük az egyik ismerősömmel együtt aki szintén nem kedveli a fideszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!