Felcsúton stadion a gyermekétkeztetésre meg kuncsorgás?
Én nem tudom, de egy biztos iskoláztatási támogatást nem a Gyurcsány nem Bajnai hozta vissza, hanem a jelenlegi kormány ..
Nem mondom, hogy jobb az élet, de semmiképen se rosszabb.
Iskoláztatási támogatást ? :)
Most jót mosolyogtam.
Az iskoláztatási támogatás más néven a családi pótlék.
MIn
degyik kormány ideje alatt volt.. de emelni egyik se tudja az összeget.
Jó az a stadion, csak nem Felcsútra kellett volna építeni, hanem valamelyik nagyvárosba!!
Egy infrastuktúra fejlesztés lehet olyan, ami később pénzt hoz (pl autópálya építés miatt nő a beruházások száma, a Hungaroring miatt az itt töltött vendég éjszakák száma, stb), míg az éhezők segítése nem feltétlenül hoz pénzt (ha ma megeteted őket holnap akkor is éhezni fognak). Állatmenhelyet meg tényleg nem állami pénzből kellene fenntartani.
Ennek ellenére természetesen a felcsúti stadionépítéssel nem lehet egyet érteni, teljesen felesleges.
Igaz.
Remélem az augusztusi tűzijáték árát is inkább az éhzőknek adják. A hajléktalanoknak abból a pénzből rengeteg kenyeret lehetne venni.
A 2021-es vízes vb-t is vissza kellene mondani a következő kormánynak és az 50 milliárd forintot a látványosság, sport helyett inkább a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatására költeni. Amíg ilyen sokan nyomorognak, az állam ne egyesek szórakoztatására költse a pénzt.
augusztusban lehet kérni iskoláztatási támogatást!
Ha már tudatlan vagy, akkor legalább ne hirdesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!