Hogy lehet az, hogy még mindig, ma is büntetlenül bontották le a kordont a huligánok a belvárosban? Hol vannak a szemkilövetők?
"ÉN azt nem értem h a többség nem akarja azt a szar emlékművet akkor meg minek építik meg? Szándékosan a cirkuszt csinálja mind a 2 fél."
Miből gondolod, hogy nem akarja?
NEM huligánok és igazuk van! Minden értelmes ember szégyenletesnek tartja ezt az emlékművet. Orbán csak azért akarja felállítani, hogy tisztára mossa Horthyt és meghamisítsa a történelmet.
Igaz, hogy a kordon bontással nem érnek el semmit. Ha Orbánt a külföldi tiltakozás sem érdekli, akkor a nép tiltakozásával még annyira sem törődik.
12:
Horthy-t nem kell tisztára mosni, ő eddig is tiszta volt, ugyanis soha nem ítélték el semmiért. Nem tudom, mit hadoválsz. De biztos neked van igazad, és mindenki más hülye ;).
12#
A nép nem tiltakozik, csak néhány unatkozó nyugdíjas.
A nép nem egyenlő 150 emberrel.
És miből gondolod, hogy történelmet hamisít?
A magyaroknak morálisan mindenképpen jót tesz azaz emlékmű meg amit szimbolizál.
Ideje eltörölni a bűnös nép mítoszát.
"A magyaroknak morálisan mindenképpen jót tesz azaz emlékmű meg amit szimbolizál.
Ideje eltörölni a bűnös nép mítoszát."
A nép 80% szarik arra az emlékműre vagy nem is tudja mit jelképez, nem fog ez az emlékmű megváltoztatni semmit se, csak rontani a helyzeten. Az meg h te bűnösnek érzed e magad vmiért, hát akkor magadba kéne nézned egy kicsit h van e miért.
Komolyan mondom, most már kezd ebből az egészből nagyon elegem lenni... Őszintén mondom, hogy bárcsak igazuk lenne a hőbörgőknek és Horthy akkora szemétláda lett volna, mint amilyennek beállítják őt.
Akkor most nem lenne ez a problémánk és el tudom képzelni, hogy az ország prosperálna... Sőt talán még a világ is...
Az emlékmű maga nettó hülyeség,tele a tököm ezzel az egész holoizével.70éve volt!
5ös megmondta a véleményem.De jó hogy így ráérnek.Itt a németeknél is minden csőnacis majom meg felvilágosult okostojás tüntet az atomenergia ellen munkaidőben.
Szánalmasak.
Szerintem az ég kék,Más szerint zöld,de azért tiszteljem a véleményét.Ha nem,akkor nem tisztelem és én vagyok a rossz.De attól még kék!
Borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!