Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az, hogy még...

Hogy lehet az, hogy még mindig, ma is büntetlenül bontották le a kordont a huligánok a belvárosban? Hol vannak a szemkilövetők?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 14. 19:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"ÉN azt nem értem h a többség nem akarja azt a szar emlékművet akkor meg minek építik meg? Szándékosan a cirkuszt csinálja mind a 2 fél."

Miből gondolod, hogy nem akarja?

2014. ápr. 14. 20:06
 12/20 anonim ***** válasza:
46%

NEM huligánok és igazuk van! Minden értelmes ember szégyenletesnek tartja ezt az emlékművet. Orbán csak azért akarja felállítani, hogy tisztára mossa Horthyt és meghamisítsa a történelmet.

Igaz, hogy a kordon bontással nem érnek el semmit. Ha Orbánt a külföldi tiltakozás sem érdekli, akkor a nép tiltakozásával még annyira sem törődik.

2014. ápr. 14. 20:22
 13/20 A kérdező kommentje:

12:

Horthy-t nem kell tisztára mosni, ő eddig is tiszta volt, ugyanis soha nem ítélték el semmiért. Nem tudom, mit hadoválsz. De biztos neked van igazad, és mindenki más hülye ;).

2014. ápr. 14. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

12#

A nép nem tiltakozik, csak néhány unatkozó nyugdíjas.

A nép nem egyenlő 150 emberrel.

2014. ápr. 14. 20:30
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

És miből gondolod, hogy történelmet hamisít?

A magyaroknak morálisan mindenképpen jót tesz azaz emlékmű meg amit szimbolizál.

Ideje eltörölni a bűnös nép mítoszát.

2014. ápr. 14. 20:33
 16/20 anonim ***** válasza:
41%

"A magyaroknak morálisan mindenképpen jót tesz azaz emlékmű meg amit szimbolizál.

Ideje eltörölni a bűnös nép mítoszát."

A nép 80% szarik arra az emlékműre vagy nem is tudja mit jelképez, nem fog ez az emlékmű megváltoztatni semmit se, csak rontani a helyzeten. Az meg h te bűnösnek érzed e magad vmiért, hát akkor magadba kéne nézned egy kicsit h van e miért.

2014. ápr. 14. 20:38
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
Röviden és tömören: mert a zsidók uralkodnak Magyarországon, így nekik és fajtársaiknak mindent szabad.
2014. ápr. 14. 20:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, most már kezd ebből az egészből nagyon elegem lenni... Őszintén mondom, hogy bárcsak igazuk lenne a hőbörgőknek és Horthy akkora szemétláda lett volna, mint amilyennek beállítják őt.

Akkor most nem lenne ez a problémánk és el tudom képzelni, hogy az ország prosperálna... Sőt talán még a világ is...

2014. ápr. 14. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Az emlékmű maga nettó hülyeség,tele a tököm ezzel az egész holoizével.70éve volt!

5ös megmondta a véleményem.De jó hogy így ráérnek.Itt a németeknél is minden csőnacis majom meg felvilágosult okostojás tüntet az atomenergia ellen munkaidőben.

Szánalmasak.

Szerintem az ég kék,Más szerint zöld,de azért tiszteljem a véleményét.Ha nem,akkor nem tisztelem és én vagyok a rossz.De attól még kék!

Borzalmas.

2014. ápr. 14. 21:25
 20/20 anonim ***** válasza:
58%
Szánalmas baloldali farok-lengetés az egész. Egyik se meri ténylegesen rongálni a munkálatokat, csak próbálnak valami reakciót kiheccelni a rendőrökből hogy aztán twitter-en meg facebook-on sírhassanak a nagy náci orbán miatt.
2014. ápr. 14. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!