Miért kell nekünk ilyen kormány?
Istenem! Lesz olyan aki megérti a kérdést????
Nem arról van szó, hogy az EU rossz!!!
Kérdező!
Mivel olyan konzekvensen ragaszkodsz az akácfák védelméhez (ami már amúgy sem aktuális), mondd már meg nekem, elolvastad te azt az EU-s javaslatot, ami erről szól? Mert hogy abban szó nem volt arról, hogy az akácot halomba kellene vágni, arról viszont igen, hogy gátat kellene szabni az elszaporodásának. Hogy miért? Azért, mert kiszorítja az őshonos fajokat, eltűnnek a tölgyes és bükkös erdőink, az akácerdőkben nem él meg a gyöngyvirág, a szarvasbogár, a kakukk, a harkály pl. De gondolom ez nem zavar téged.
""Mivel olyan konzekvensen ragaszkodsz az akácfák védelméhez (ami már amúgy sem aktuális), mondd már meg nekem, elolvastad te azt az EU-s javaslatot, ami erről szól? Mert hogy abban szó nem volt arról, hogy az akácot halomba kellene vágni, arról viszont igen, hogy gátat kellene szabni az elszaporodásának""
Miért nem aktuális???
Pontosan nem tudom mikor de hamarosan erről a javaslatról fog tárgyalni az EU. Ha elfogadják az akácfákat mint ahogy te írtad "gátat kell vetni a szaporodásuknak" szerinted ez hogy lehetséges irtás nélkül?
Valami szaporodásának a megakadályozása nem az írtást jelenti. A te szaporodásodat is meg lehet(ne) akadályozni a likvidálásod nélkül is. PL. nem engednek Natura területekre akácot ültetni, nem engedik a letermelt őshonos erdők helyére az akácerdő telepítését stb. De ezek mind csak az állami területekre vonatkoztak volna, magánterületre mindenki azt ültet, amit csak akar.
Ami miatt pedig nem aktuális az az, hogy az EU levette a napirendről az invazív fajokkal kapcsolatos jogszabálytervezet kidolgozását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!