Van olyan idióta ebben az orszában akinek volt egy szemernyi kétsége afelől hogy meglesz a narancsos kétharmnad újra?
Olvasom ezer helyen (pl):
Nincs meglepetés, megvan a kétharmad
És enm értem: hol van ki aza az idióta aki másképp gondolta?
Hiszen totál nyilávnvaló hogy
a) vagy megvan a 2/3 magától
b) vagy ha nincs hát addig számolgatunk matekozunk míg meglesz. ha kell hát hozzágyártunk pár szavazatot de meglesz.
vagy van olyan agyhalott aki másképp gondolja?
Meg voltam győződve, hogy a Fidesz fog nyerni, még ha nem is rá szavaztam.
...de 2/3-ot nem gondoltam volna. Azért ekkora birkának nem néztem a népet.
Köszöntem szépen, nem vagyok agyhalott, de nem voltam biztos a kétharmadban.
Tény, hogy a választási rendszer kicsit narancsbarát, de nem is bánom a politikai stabilitás végett.
Nem hinném, hogy előkerítettek volna pár tizedszázalékot, ha csalás történt, Ferenc-atyád és a brigádja majd úgyis feljelenti a Viktort.
Akárhogyan nézzük, a Fidesz tisztán kapott egymillióval több szavazatot a baloldalnál. A kétharmad kérdése szerintem nem fontos annyira. Így-is úgy-is abszolút többsége lenne a kormánynak, mindegy, hogy melyik választási rendszert nézzük.
Szerintem ebben az időszakban a politikai stabilitás nagyon fontos. Nem írnám le ezt a négy év kormányzást. Ez csak egy megkezdett út. Az, hogy hová vezet, még nem tudjuk. 4 év múlva okosabbak leszünk. Addig meg fölösleges utcán demonstrálni, amit a Gordon tervez, mert úgyis az lesz, amit a törvényesen, kétharmaddal megválasztott kormány akar. Innentől kezdve azt mondom, hogy mindenki, párthovatartozástól függetlenül maradjon csendbe és majd a szavazófülkében ítélkezzen 2018-ban.
Kérdező, szerinted nem úgy számolták a múlt héten a maradék szavazatokat, hogy minden párt embere árgus szemmel figyelt?
Te vagy agyhalott, ha szerinted magától értetődő volt a 2/3...
ez jó szektATV!
nem is kell más népbutítás az embereknek.
amúgy pont a hvg közölt egy cikket,és pár képet ahol a maradék szavazatokat számolták, és volt hogy 10 centiről nézegették a szavazólapokat, nem-e hamis, gondolom ott, ahol kunhalmi vesztett.
na barátom, ez a szánalmas!
Én is biztos voltam abban, hogy ha nem lesz meg a kétharmad, akkor a határon túli szavazatokkal "megteremtik".
Azért nem mindegy, hogy 2/3, vagy csak többség, mert így minden törvény úgy változtatnak meg, vagy hoznak, ahogy nekik tetszik.
Egyszerű többségnél ez csak akkor működne, ha az ellenzékből valamelyik párt egyetért vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!