Hogyan bővíthetném tudásomat a politikáról?
Figyelt kérdés
Nemrég voltak a szavazások, és én nem mentem el, mert abszolút nem értek az egészhez, és eddig annyira nem is érdekelt. De beláttam, hogy ez elég nagy hiba volt, kötelezettségem lett volna legalább annak utána járni, hogy egyáltalán mik egyes pártok programjai. Egy ismerősömmel folytatott "beszélgetés" döbbentett rá, hogy tulajdonképpen politikai analfabéta vagyok - semmit nem tudok semmiről.
Milyen oldalakat/szakirodalmat/bármit tudtok ajánlani, hogy megértsem, mi folyik az országban? Összevásároltam egy csomó újságot (Heti Válasz, HVG stb.), de rettenetesen el vagyok maradva.
2014. ápr. 13. 04:05
11/14 anonim válasza:
Minden nap HVG, Index, MNO, Kurucka, NOL.
12/14 anonim válasza:
Parlamenti naplók olvasgatása, olyan témában, ami érdekel. És arra kell figyelni, hogy rengeteg olyan téma körül megy napi vita, ahol ha nem vagy jogász vagy közgazdász, akkor nem nagyon tudsz saját véleményt formálni. A legtöbb ember mégis megpróbálja, általában a kedvenc pártja érvelését hiszi el, és eljátssza, hogy neki is pont ez a véleménye. Ebbe a csapdába ne ess.
13/14 anonim válasza:
Ha szeretnéd óvni az egészséged akkor távol tartod magad attól a disznóóltól amit ma Magyarországon politikának nevezünk. Minden erkölcsöl, együttérzéstől, rendtől, igazságtól, logikától, racionalitástól mentes övezet. Egymás szapulása, hazudozás, csalás, lopás megy nonstop. Ez mellett óhatatlanul is nagyot fogsz csalódni a magyar népben és azt kell észrevenned, hogy a társadalom többsége agyhalottakból áll.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. ápr. 13. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!