Magyarorszag miert segit Ukrajnanak az orosz "ellen"?
Hallottál már a NATO-ról és az EU-ról?
Igen, a tagjai vagyunk mindkettőnek.
Elég szégyen az nekik hogy a magyaroktól kell kérniük főleg gázt, bár nem tudom direktbe kértek-e már, vagy csak az áruló külügyünk szaladt előre tisztára nyalni mindent.
Bár amilyenek az ukránok senki se fogja náluk tudni hogy tőlünk van a segítség.
Ettől a sok hazaárulótól minden kitelik, arra lennék kíváncsi egy Jobbik mit csinálna.
NATO miatt nem lehetünk semlegesek # 1...
Az osztrákok és a svájciak nem tagjai a NATO-nak, mégis EU tagok és szarnak az egészre. OMV már különmegállapodásokat kötött hónapokkal ezelőtt a Gazprommal, mert nem akarja gallyra vágni a gazdaságot.
Mi ott rontottuk el, hogy a Szovjetunió szétesése után már táncoltunk is be a NATO-ba... csak tudnám, hogy minek? Most meg ha esetleg neadj Isten háború lenne, mi szopnánk meg a legjobban, mert itt vagyunk pont az ütköző zónában.
Az EU-t egyébként nem mondom, hogy leszarom, de ebben az esetben tök mindegy, hogy tagjai vagyunk-e vagy sem, mert az gazdasági együttműködés és nem katonai.
Az, hogy a délszláv háborúban a horvátoknak segített Magyarország, szerintem ez teljesen korrekt volt.A horvátok megérdemelték a segítséget.A szerbek nem érdemelték volna meg.
Na, de az ukránok?Megfontolandó.
Ukrajnát részben az a Svoboda párt irányítja, ami nyíltan magyarellenes, bizony követett el ezt-azt az ott élő magyar kisebbség ellen.
Persze, sajnálom az uránokat is, igen savanyú sorsú nép.
A legjobb lenne semlegesnek maradni, csak hát ez a hülye EU ráparancsolt Magyarországra, hogy segítse Ukrajnát.
# 7:
De most őszintén mondjátok el, hogy miért lett volna annyira jó a szerbeket támogatni? Nem értem esküszöm.
Nekem is logikusabb az, ha a horvátokat támogatjuk, hiszen mégis több száz évig egy ország voltunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!