Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Európai politikusok és újságír...

Európai politikusok és újságírók is elismerik, hogy Angela Merkel mellett Orbán Viktor az egyik legbefolyásosabb politikus Európában?

Figyelt kérdés

A nemzetközileg is ismert újságban, a Financial Timesban foglalkoztak a témával.

[link]

2014. ápr. 11. 12:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is csodálkoztam ezen, bár én ezt évekkel ezelőtt, már így láttam. A cikk megemlíti, h Orbán politikáját másolja Európa egyes országai, és összességében jók a gazdasági adatok is.

Eddig külföld bírálta Orbánt, most ismét megválasztották, szóval most nem lesznek annyira kritikusak, hangosak, mint eddig.

Ez a cikk, meg egy komoly dicséret Orbánnak, nem ártana bemutatni baloldali orgánumokban is.

2014. ápr. 12. 11:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Andizsuzsi: akkor most nézd meg hogy állunk. Szerintem te lemaradtál a januári számoknál :) Én április elején néztem meg és nem tudtam eldönteni hogy sírjak vagy nevessek.
2014. ápr. 17. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Orbán semmire sem megy, mivel Magyarország egy Németországhoz képest annyi, mint bolha a macskán. Néha csipked, de könnyű levakarni. Az igazán fontos döntéseket Angela Merkel germán-európai császárnő hozza Európában.A többiek hűbéresei, alattvalói (Pl.: Cameron és a francia neve nincs elnök). Orbán közöttük ehhez képest egy helyi banditavezír, aki tönkreteszi az oktatást és húsz évre visszaveti az amúgy is tragikomédia szintjét jelentő gazdaságot. Az, hogy itt egy ilyen pondróból kishitlert csinálnak, annak a következménye, hogy Magyarországon nem történt rendszerváltás. A parlament ma is kommunistákból áll, annyi különbséggel, hogy Kádárék kényszerből lettek kommunisták és nekik még volt lelkiismeretük. Ezek már inkább Dosztojevszkij ördögei.
2014. aug. 21. 22:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom Magyarországot, jobbat érdemelne ennél. Sajnos nekünk nincs sem Németországnyi gazdaságunk, sem Angela Merkelünk... :-(
2014. aug. 21. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!