Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt ti is vártátok már a...

Ezt ti is vártátok már a kormánytól?

Figyelt kérdés

Én magam is a Fideszre szavaztam, hogy miért arra most bővebben nem térek ki.A lényeg, hogy növekedett az életszínvonalam bizonyos intézkedéseik miatt.

A kormány régebben nem mert kiállni magáért a Mazsihisszel meg a többi hatágú gyertyással szemben, de most végre megtette.

Nem ám úgy, mint a szocik, akik azt kérdezték "na hol nyaljam ki"

Nagyon helyes, hogy a Fidesz ellenáll nekik és kiáll a saját elveiért.

Ők csak egy 100 ezer lelket számoló kisebbség.

2014. ápr. 10. 14:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

" fogadni merek még a Fidesz szavazóinak a 90%-a se."

Jogos. Fideszre szavaztam, de engem is hidegen hagy....

2014. ápr. 10. 15:26
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Ettől a kormánytól nem vártam semmi jót. Az elmúlt 4 év alatt bebizonyították, hogy az emberekkel nem törődnek, csak a jómódúakkal, és a haverokkal.

Az pedig felháborító, hogy a német megszállás tiszteletére emlékművet építenek!

2014. ápr. 10. 15:44
 13/19 anonim ***** válasza:
9%

[link]

[link]

:D

A műbalhék azért kellenek hogy ne erősödjön túlságosan a jobbik, fent kell tartani a látszatot. Emellett ez egy csont volt a baloldali kormányzásnak, be is jött, ráugrott a baloldal és az emberek megint csak azt látják hogy harcolnak azért az 1%-nyi zsidó közösségért, más sem érdekli őket. Zseniális.

Az életszínvonalad pedig lehet hogy emelkedett, de a fidesz "unortodox" gazdaságpolitikának a hatását majd csak később fogjuk igazán megérezni. Sajnálom hogy a választók 1/4-nek ez fontosabb kérdés mint pl a korrupció visszaszorítása. De a balkán már csak ilyen.

2014. ápr. 10. 15:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Le...rom a szobrot és a zsidókat is. Van nekünk saját problémánk is .Illene néha azzal is foglalkozni.
2014. ápr. 10. 16:08
 15/19 anonim ***** válasza:
13-as, te nem voltál túl jó matekból, jól sejtem? :)
2014. ápr. 10. 16:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Választásra jogosultak*-ra gondoltam, örülök hogy csak ebbe sikerült belekötnöd.

https://www.youtube.com/watch?v=Kzdp587CX-0

2014. ápr. 10. 16:50
 17/19 anonim ***** válasza:

"A szélsőséges zsidók, ahogy a fórumaikon olvasom "szalonképes nácizmusnak/antiszemitizmusnak" mondják az Orbán taktikát."

Te és a német rokonaid a szélsőségesek és a gyűlölködők, nem a zsidók. Ti jobban utáljátok a zsidókat mint ők titeket, pedig az ég világon semmit nem ártottak, ti vagytok azok akik rátelepedtek más népek nyakára, aztán mikor átveszitek az uralmat kinyírjátok őket. Nem véletlenül telepítettek Erdélybe, Oroszországba, Lengyelországba, és mindenfelé németeket, hogy beszivárogjanak és tönkretegyék mások országát. De nem sikerült neki, bármennyire is egy rabló banda.

2014. ápr. 10. 19:35
 18/19 anonim ***** válasza:
16-os, azért csak számolgass még. ;)
2014. ápr. 12. 05:48
 19/19 anonim ***** válasza:

ma 05:48

Inkább te. Ő nem rontott el semmit (a fogalmak helytelen használatán kívül).

2014. ápr. 12. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!