Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán népe. Leírható egy...

Orbán népe. Leírható egy átlagos Fidesz szavazó hitvilága, lelki világa, jelleme, érzelmei?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 10. 07:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én a hithez, vagy a szerelemhez tudnám hasonlítani. Egy hívő embernek aztán mutathatsz ősember csontvázakat, vagy egyéb evolúcióra utaló dolgokat, nem részletezem tovább.

Ha szerelmes vagy, és a barátaid mondják hogy a kedves párod látták ezzel-azzal , úgysem hiszed el. Sőt, még őrájuk fogsz haragudni, amiért egyáltalán ilyent mertek róla mondani. Majd csak akkor hiszed el, ha saját szemeddel látod, de még akkor is megbocsájtod neki a "bűnét" úgy 4x-5x. Utána fog lehullani a rózsaszín köd.

Helyettesítsétek be az utóbbi írást Orbánnal. Én pont így jártam anno, de másfél éve lassan lassan lehullt a narancsköd.

2014. ápr. 10. 12:28
 22/25 anonim ***** válasza:
41%
5-ös vagyok.Nem értem fel tesztek egy kérdést megválaszolom szerintem kultúráltan miért szavaztam a fideszre. Ha más párt adta volna a kedvezményeket arra szavazok ilyen egyszerű. Az tán jöttök azzal hogy majd ha ez meg az lesz ekkor vagy akkor valamikor talán akkor ezeket mind elveszik. Hát tudjátok ez nem valami meggyőző magyarázat. Arról nem is beszélve hogy egyesek sajnálják a támogatást a 1-2-3 gyereket vállaló szülőktől. És ráadásul le is birkáztok. És kérdem én mi alapján kellene pártot választani ha nem az alapján hogy kitől mennyi juttatást kapok?
2014. ápr. 10. 12:29
 23/25 anonim ***** válasza:
Még annyi ma hallottam hogy jövő évtől egy számjegyű szja-t akar a kormány. Lelkiismeret furdalás nélkül teszem zsebre a plusz pénzt.
2014. ápr. 10. 12:31
 24/25 anonim ***** válasza:
85%
[link] Nesze neked te pálinkás...
2014. ápr. 10. 14:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Kit érdekel majd főzzük titok mint régen te KÁRÖRVENDŐ. Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben. Szánalmas vagy.
2014. ápr. 10. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!