Ha holnap a szavazó helyiségben úgy köszönök, hogy Szebb Jövőt! Akkor kitilthatnak a választásról?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 21:49
2/21 Ozmium42 válasza:
Vona üzeni (a Facebook profilján), hogy amikor szavazni mész, ne látszódjon rajtad, hogy jobbikos vagy, mert érvényteleníthetik a szavazatodat. (pl. "véletlenül" rosszul pecsételik, stb.)
3/21 anonim válasza:
Nem tiltanak ki, csak rájönnek, hogy kire szavazol. Ennyi erővel meg már ott is kitöltheted a lapot, mindenki szeme láttára.
Szerintem sem jó ötlet megmondani, mindegy hogy Jobbik, Mszp, Lmp -e a szóban forgó párt. Simán kinézem, hogy amelyik nem Fideszes, az érvénytelen.
4/21 anonim válasza:
Jaj ezen besírtam "szebb jövöt" duma már elég gagyi köszönj úgy,hogy szép napot kedves urak/hölgyek és nem lesz gond.
5/21 anonim válasza:
Úgy köszönsz ahogy akarsz, de szerintem jobb magadban tartani. Még a legkisebb lehetőséget se add meg nekik arra, hogy esetleg rosszul pecsételjék mert nekik nem vagy szimpatikus a kifejezetten jobbikra jellemző pártszimpatizáns köszönésed miatt. Komolyan mondom, msot az egyszer kibírod. Másnap már úgy köszönsz nekik, ahogy akarsz. :D
6/21 anonim válasza:
Nyugodj meg, köszönj így, aztán szavazz a Munkáspártra.
8/21 anonim válasza:
én meg majd úgy köszönök el, hogy:
HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK
^^
9/21 anonim válasza:
# 9/9 Időpont ma 22:04 félek tőled. Maradjunk inkább a Szép napotnál mert 9. válaszíró megtalál.
10/21 anonim válasza:
Ja beragadt a caps lock
majd értlenűl néznek a szavazók és kérdik " há more ki vót ez a csávó mijen mágyárok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!