Miért nem telhet el úgy egy nap anélkül hogy ezeket a szavakat hallanám? (a médiában) p l: mazsihisz, zsidók, holkauszt.
Figyelt kérdés
Folyamatosan ezek mennek a tv-ben hírekben politikában. Nincsenek nekünk magyaroknak más problémáink?2014. ápr. 9. 19:49
1/18 anonim válasza:
Talán a két kérdés nem is áll egymástól olyan távol ?...
2/18 anonim válasza:
Ja, hát a kuruc.infon tényleg ez megy. Nézz mást.
3/18 anonim válasza:
Az orosz megszállás alatt miért kellett április negyedikét felszabadulásként ünnepelnünk?
4/18 tetro válasza:
Kérdező, melyik csatornákat nézed? Miért nem kapcsolsz el?
5/18 anonim válasza:
Azt nehezen hiszem el, hogy új Izraelt akarnak ide építeni,de amit a zsidók csinálnak éppen most is, hát az valami gyomorforgató.
6/18 anonim válasza:
Én nyomok egy gombot ilyenkor,mert a kutyát nem érdekli a zsidója és ezt ők is tudják ezért nyomják állandóan. Az emberek már kezdenek rádöbbenni a hazugságaikra és nem fogjuk őket siratni 1000 évig.A mi gondunkkal ők sem foglalkoznak húzzanak a szenthazába mind nem valók emberi társadalomba.
7/18 anonim válasza:
"...a zsidók csinálnak éppen most is, hát az valami gyomorforgató."
Elkepzelni nem tudom mire gondolsz.
8/18 anonim válasza:
"...a zsidók csinálnak éppen most is, hát az valami gyomorforgató."
Elkepzelni nem tudom mire gondolsz."
9/18 anonim válasza:
Erre belinkelsz egy videót a Hágyéból...
10/18 anonim válasza:
Ja, mert kb. annyi dávidcsillag és izraeli zászló van a gyűléseiken, mint búzamezőn a kalász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!