Mit jelent az hogy valaki "MSZP érzelmű"?
Figyelt kérdés
Ebben a videóban hallottam ezt a kifejezést:
3:00-tól kezdődik a beszéd amiben elhangzik.
2013. nov. 25. 22:52
1/15 A kérdező kommentje:
Huszár András beszéde is érdekes:"más oldalról másszuk ugyan azt a hegyet, EGYÜTT DOLGOZUNK". Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de vajon min dolgoznak együtt?:)
2013. nov. 25. 23:00
2/15 anonim válasza:
most tényleg megadtad kulcsszónak a cipővel tüzelést?:D:D hát felröhögök
3/15 anonim válasza:
Igaz. egy roma férfi 4 női cipőt tudott csak kibunyózni. Megkérdezték miért nem adta oda egy nőnek, azt mondta tüzelni jó lesz :/
Kb 30 percre
4/15 A kérdező kommentje:
Megadtam, hátha ennek is köze van az mszp érzelműséghez.
Nesze neked, 1000 potenciális mszp szavazó. Nekem egyik szemem sírt a másik nevetett mondta hogy ez is másfél, tüzelni jó lesz. Tényleg ez már olyan szintű ostobaság amit nem lehet megmagyarázni épp ésszel.
2013. nov. 25. 23:24
5/15 anonim válasza:
7/15 Ozmium42 válasza:
Azt jelenti, hogy korlátoltan belátóképes (IQ < 80), mint a cigányság nagy része. Ezért jó szavazóbázis.
8/15 anonim válasza:
az mszp érzelműek általában ballibeárlisok, kommunisták, vadkapitalisták, magyarellenesek, nemzeitetlenek vagy kozmopoliták!!! ilyenekből tevődik össze az mszp aalapszavazóbázisa, a többi réteg emg egyszerűen megtévesztett ember, nekik még megbocsájtjuk hogy az mszp-re szavaznak, de a fent felsoroltaknak nem!
9/15 anonim válasza:
Azt hittem, komoly a kérdés. A válaszok olvastán rá kellett jönnöm, semmi keresnivalóm itt. Ezen a szinten...
10/15 anonim válasza:
utolsó, komcsicska, fáj az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!