Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy trafikos véleményr a...

Egy trafikos véleményr a Fideszröl? (. )

Figyelt kérdés
Tegnap elmentem a közeli trafikba ahol cigit szoktam venni. Tudni kell hogy a szülök dolgoznak benne, de a fiúk "nyerte" meg a pályázatot akik soha nem láttam ott dolgozni. Szóval finoman szólva a pofámba röhögött a trafikos és mondta hogy mennyire boldog a választás eredménye miatt. Mondtam neki hogy és az adók, meg az amit a munkanélküliekkel csinálnak? Válasza: adó meg áfa mindig is volt, 2007-ben pedig munkanélküli volt. (2007-ben, amikor teljesen más rendszer volt, nem 3 hónap munkanélküli segély) Lényeg hogy mivel mindig ebbe a trafikba járok, vettem egy nagy levegöt és nem szóltam vissza. A következtetést levontam: akinek jól megy, akinek trafikot adott a fidesz az le... ja hogy mi van a többi emberrel. Ezek a fideszesek...
2014. ápr. 8. 07:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

90%-os a gyenge értelmi képességűek aránya, amit a szavazás végeredménye is bizonyított.A magyarok meg amúgy sem aszociális érzékenységükről híresek.A fidesz rajongók különösen jól tudnak pártjuk felfogásához alkalmazkodni, akik olyannyira jóérzésűek, hogy még a hajléktalanokat sem átallották kitiltani az utcáról.

De én úgy gondolom, jön még kutyára teherautó!Most még sütkéreznek egyesek a tűzhöz közel, de az ő sorsuk sem biztosított, holnap ők is repülhetnek a fene nagy jólétből és őket sem fogja sajnálni senki.Ez az élet rendje.

A mutyi trafikokat pedig nem irígylem.Szinte nap mint nap kirabolnak egyet :)))) (jó ötlet volt a sötét ablak hehe, marhák!).Szóval, nagyon gáz...:D

2014. ápr. 8. 08:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mennyire emlékszel rá, de akinek nincsen semmije, az annyit is ér. Ezt egy fideszes vezér mondta.

Az ismerősödnek van egy trafikja, tehát az ő logikájuk szerint ő sokat ér.

Ilyen egyszerű. Amúgy a magyarok nagy része már így gondolkodott jóval 2010 előtt is, ezért tapasztalod Magyarországon ezt a rengeteg gyűlölködést, lenézést és irigységet, mert az emberek itt azt lesik, hogy ők hierarchiában hol vannak a másikhoz képest. Aki feljebb van, az lefelé tapos és lenézi azt, akit elnyom, aki pedig lent van, az felfelé nyal és közben gyűlöli a gazdagabbat, mert fél tőle és egyben irigykedik rá.

Ez a magyar társadalom. Félelem, gyűlölet, lenézés és irigykedés. Kulturált, ugye?

2014. ápr. 8. 08:45
 13/21 anonim ***** válasza:
45%
azért az mszp is csinált barbár dolgokat,a vizitdíjtól kezdve...na meg a kiscsaládok életét takarosan hazavágta,a gyúrcsány meg bajnai rémuralom,és megszorítások idején.De ennek már 4éve vége,és nem lehet a válságra fogni,hogy sógorkomaság útján nincs az embernek munkája,meg esélye elhelyezkedni,ahogyan kikerül az iskolapadból.Az össz.arányt tekintve is az országot,az aktuális állam minősíti,és fordítva is!Szóval igyátok meg a levét a Fidesznek,hogy 4évig újabban csak romlásnak fog indulni az ország
2014. ápr. 8. 08:49
 14/21 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, hogy mennyire emlékszel rá, de akinek nincsen semmije, az annyit is ér. Ezt egy fideszes vezér mondta."

Szerintem ezt inkább egy olyan mondhatta, akinek sok mindene van, de semmit sem ér.És hányan vannak ilyenek!Sajnos!

2014. ápr. 8. 09:00
 15/21 anonim ***** válasza:
még trafikrabló lehetsz :D 10ből csak 7et kapnak el :D
2014. ápr. 8. 09:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy nyíltan bűnözőktől veszed a cigit, sokkal inkább támogatod a Fideszt, mint azok, akik vasárnap rájuk szavaztak. Ha lenne gerinced, akkor leszoknál vagy csempész cigit vennél.
2014. ápr. 8. 09:34
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
Ezek nem a Fideszesek, hanem az emberek. Most ezt a sírást kell olvasnom, ha növelték volna a családi pótlékot, vagy a munkanélküli segélyt, akkor meg a sok cigányozó kommentet olvashatnám. Az emberek vagy irigyek vagy kárörvendőek szituációtól függetlenül. Ha nem tetszik ne menj abba a trafikba, egy olyan világban, ahol a szavazatod alig számít és a pénz beszél, szavazz a pénzeddel!
2014. ápr. 8. 09:45
 18/21 anonim ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező!

Szerinted abból a több, mint két millió emberből, aki a pártlistás szavazatát a Fidesz-KDNP-re adta le, hánynak van trafikja?

Amikor egymás után két választási ciklusban az MSZP-nek szavazott bizalmat a választók többsége, én nem azt gondoltam, hogy akinek a Gyurcsány kormány alatt "jól megy", az le....ja, hogy mi van a többi emberrel.

Elfogadtam, hogy ők úgy ítélték meg, hogy - annak ellenére, hogy maga Gyurcsány Ferenc is azzal az ominózus igekötős igével tudta összefoglalni a tevékenységküket, a szavazók többsége úgy gondolta, hogy az ő, illetve az ország érdekeiket ez jobban szolgálja, mint egy Fidesz kormány.

Azután a nyolc év kormányzás után fordult a helyet.

Nem lehet, hogy nem ugyanazoknak a szavazóknak a bölcsességét vagy ítélőképességét kéne okolni ezért, hanem szembenézni a valós okokkal?

Én például azért szavaztam a Fideszre, mert az előző nyolc éves tevékenységüket látva 90 %-ban valószínűnek tartom, hogy ha ezt a négy évet MSZP kormánnyal éltük volna végig, akkor ez az ország Görögország sorsára jutott volna.

2014. ápr. 8. 09:47
 19/21 anonim ***** válasza:

"valószínűnek tartom, hogy ha ezt a négy évet MSZP kormánnyal éltük volna végig, akkor ez az ország Görögország sorsára jutott volna."

Én pedig tudom, hogy most Kína sorsára jutunk. Megszedi magát a sok pártkatona és seggnyaló, a magyar ember pedig éhbérét robotol.

Régebben dohányoztam, de inkább leszoktam. És nem csak az árak miatt. Nem akartam annyiszor hányni, ahányszor meglátom a csókos szájú trafikost.

Kárörvendhet nyugodtan bármelyik szerencsétlen, hosszú távon én fogok röhögni külföldről.

Már magyar adót sem nagyon nézek. Nem vagyok kíváncsi a vezér és fogyatékos hordája képére sem.

2014. ápr. 8. 10:14
 20/21 anonim ***** válasza:

B*sszunk ki a trafikosokkal, szokjon le mindenki a cigiről!

Ennyi

2014. ápr. 8. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!