Egy trafikos véleményr a Fideszröl? (. )
Nem szép dolog a kárörvendés, de én örülök, mert itt már a 2. trafik zárt be és már csak egy maradt akinek szintén rosszul megy. Mind a három trafik fideszes haver/rokon.
2014. ápr. 8. 07:35
2/21 A kérdező kommentje:
Annyit mondtam neki, hogy majd jön a fekete leves. (neki is)
Bukott a bal kamu,csak örvendj balfa.. és vegyél még sok nagy levegőt,az ingyen van.
2014. ápr. 8. 07:42
2007ben egy cigi 500Ft volt,egy átlagon felüli...ma pont a duplája én most ezerért veszem.Lényegtelen...
Óriási pénzmosás az egész traffik,akik nyomják a sápot az államnak.A melós,értelmiségi meg dögöljön éhen,mert munka az nincs,s nem is lesz itt már soha.Év végére totál kiürül az ország, a nyugati határátkelőket illetően.Mocskos képmutató ország,szemét magyarokkal.
2014. ápr. 8. 07:46
Hát aki nyer rajta, valóban nem érdekli, hogy a tömeg hogyan él. A vezetőséget se!!!!!!!!!!!
2014. ápr. 8. 07:53
Jó reggelt, rájöttél végre?
Amúgy itt igazából nem az a probléma, hogy akinek javított a Fidesz az életszínvonalán az utóbbi 4 évben, az rájuk szavazott, mert hát akkor tényleg van rá oka, hogy rájuk szavazzon.
Itt a probléma azzal van, hogy akinek elcseszettebb lett az élete vagy kicsivel vagy nagyon, azok miért szavaztak rá? Miért nem szavaztak valami minipártra vagy miért nem maradtak otthon?
2014. ápr. 8. 08:05
7/21 A kérdező kommentje:
Akik nem mentek el szavazni, azokról megvan a véleményem... Eddig is tudtam, tapasztaltam az "elit" nagyképüségét, de a szociális érzéketlenség olyan méreteket ölt, hogy az van hogy egyesek szerint biztos lusta dolgozni az ember azért munkanélküli (nem ám mert nincs munkahely vidéken, vagy mert nem köpönyegforgató, hízelgö, talpnyaló...) tehát megérdemli azt is hogy éhen dögöljön Ez pedig mostantól fokozódni fog. Hiszen tudjuk: "folytatjuk..."
Kérdező, akkor is ez marad a választási eredmény, ha még hetekig, évekig ezen rágod magad, és gyűlölködsz. Csak az egészséged látja kárát. Tudom, ezen az oldalon könnyű önigazolást találni a magad fajtának, mert a többi hiéna rögtön ráveti magát az ilyen gyűlölködő primitív kérdésekre, hogy aztán egymással pirospacsizva, mély egyetértésben gyűlölködjetek, de talán érdemes lenne felülbírálni egy kicsit a világnézetet, és túl lépni a gyűlöleten.
2014. ápr. 8. 08:21
"Akik nem mentek el szavazni, azokról megvan a véleményem..."
Nekem meg azokról van meg a véleményem, akik elmentek bűnözőket támogatni a szavazatukkal.
2014. ápr. 8. 08:28
10/21 A kérdező kommentje:
Ki gyülölködik és ki nézi le a másikat? Én, vagy pedig a trafikos félék? Na ezen gondolkozz el ha tudsz...
Kapcsolódó kérdések: