Aki nem elégedett a Fidesz győzelmével, az mit várt az Összefogástól?
Tiszteletteljesen szeretném feltenni ezt a kérdést és nem szeretnék veszekedést a kérdésem alatt. Ha lehetőség van, akkor mellébeszélést sem, konkrét érvekre lennék kíváncsi, mégpedig úgy, hogy be kellene írni, hogy X embernek a Fidesz alatt miért lett rossz és ennek az X embernek miért lenne jobb, milyen törvények segítenék elő a megélhetését ha az összefogás nyer.
Azért kérdezem, mert sok csalódott embert "hallok" itt az interneten, ugyanakkor nem értem őket, mert nem gondolom, hogy majd pont a Gyurcsányék és hasonlóak miatt indulnánk el egy jobb irányba. Ne értsetek félre, nem szeretem a Fideszt, inkább csak a kisebbik rossznak érzem a kettő közül.
F/23
Az ország minden szempontból süllyed a mocsokba.
A kormányváltó-összefogásváltó-sebességváltóktól csak annyit várt az ember hogy ne süllyedjünk olyan gyorsan.
Annyit beszélt Bajnai a diktatúráról, hogy pont a választások másnapján nem hozta fel ezt a témát .... rejtély....
A klasszikus Gyurcsány idézet jutott róla eszembe "hazudtunk....
Nem fejteném ki bővebben, az alábbiakban címszavakban írom a gondjaimat, szerintem mindenki érti...
- Paks
- Stadionok
- Oktatás
- Egészségügy
- Nyugdíj
- Adók
- Trafik
- Kampány
- stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!