Jól érzem, hogy a Fidesz fél a baloldali összefogástól?
Bár nem a szívem csücske a Fidesz, de a kérdés akkor is elvakult...
Nem fél jobban tőle, mint a világ bármely pártja az adott országon belüli másik nagy párttól... Igyekszik lenyomni a kampánnyal, ez nem félelem, ez racionalitás...
Ha félne, nem hozna még most is olyan idióta döntéseket választások előtt, mint pl ez:
Én is tartok a baloldaliak összefogásától, mert abszolút nem hiányzik hogy az országot olyanok vezessék megint akik kiárusítottak mindenünket és megállás nélkül a jenkik hátsóját nyalják-- Mit mondott Horn a P.gyűlésükön-- "Valamit hagyjatok a népnek is"--- mit mondott gyurcsányka , "hazudtunk reggel hazudtunk délben hazudtunk este; arról, hogy dübörög a gazdaság" csak épp azt nem vallották be, hogy a semmiféle, a munkanélküliség a koldusok világa felé.
A jelenlegi kis pártok azért sorjáznak a baloldalba hogy bejuthassanak az országgyűlésre, mint jól fizetett képviselők.
Egyet tudnotok kell! Az orosz valóban a nyakunkon ült alig vártam hogy kitakarodjanak, de nem akart megfojtani és kisemmizni bennünket-- nem voltak otthontalanok nem volt munkanélküliség, sőt kötelező volt dolgozni és nem süllyedtek le sokan a test-rabszolga szintjéig, nem volt ennyi gyilkosság és rablás, és nem volt a keveseknek" a szemérmetlen meggazdagodási lehetőség se!
Azt viszont tudom, hogy jelen pillanatban a kínai segítség jól jön (bár én se szeretném ja besárgulnánk) viszont pillanatnyilag nincs más lehetősége a népünknek mint elfogadni a kínai tőke behozatalt.
Nem ugrálok örömömben az atom reaktor bővítéséért se, de sajnos az energia iparunk nagy részét kiárusították és nyugati tőkések irányítása alatt van. Ma még elérték a rezsi csökkentést de ez csak látszat csak a mostani pénzügyi katasztrofális EU helyzet miatt van és rövid ideig tartana aztán vagy fizetnék vagy nem kapnánk energiát. Remélhetőleg behozza majd az árát a reaktor bővítése.
Bár én minden pártoskodást utálok, legyen az zöld piros vagy hupikék, a demokrácia se igaz, - egy nagy sóderhalmaz, amivel a hatalmat és bankokat politikusokat juttatja előnyökhöz, és az újgazdagoknak biztosít mindent és nem a tömegembereknek. Ezt kaptuk a Függetlenség helyett, miután annyira Nyugatiasod-ni akart ez a buta, ostoba népem!!
egyszer lehettünk volna és végre szabadok függetlenek és ezt adtuk oda pár ócska, angolul hangzó sóderért!
Én a Fideszre szavazok, mert legalább nem akar globalizálni bennünket ez a "buldogtermészetű" Ezért nyitott kelet felé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!