A Jobbik ki fog heverni egy ekkora vereséget?
Szerintem már kiheverte az más kérdés h 4 év múlva se lesz esélyük bár ezt sose fogják belátni.
Nem én csak szimplán nem szeretem a Jobbikot, és ahogy ez a tegnapiakból is látszik azért vagyunk még egy páran ezzel.
Tekintve h ti leettek a 3.-ok.
Persze mondhatjátok h szebb jövőt a jobbik a fiatalok pártja bla bla bla... Ez azon nem változtat h sose fogtok a kormányozni, de szép álmokat.
Mekkora vereség Te ökör?! Nem zavar, hogy pont egyre nagyobb eredményeket ér el? Ne írjál már ki fasságot...
" Ha nem szoknak le a cigányozásról, zsidózásról, nem állnak elő megvalósítható tervekkel, akkor még nagyobb veszteséget fognak elérni. 4 év alatt a most naív fiatalok is érteni fognak egy kicsit ahhoz, hogyan működik egy ország gazdasága. "
Te meg miről beszélsz? Teljesen kivitelezhető programokat hoztak össze ellentétben a mocskos Fidesszel és MSZP-vel... Kicsit nézz már utána mielőtt írogatod a baromságaidat... felidegel az emberi butaság és tudatlanság..
2.. Nem értem azokat az embereket, akik az MSZP-re voksoltak megint... nem volt elég az, hogy Simon bá, Gyursán és a többi jó madár már bizonyítottan is több száz milliót loptak ki az adófizetők zsebeiből?
A jobbik az egyetlen, értelmes és hazafi párt, és bízom benne, hogy 2018-ra hatalomra kerül, én minden követ megfogok mozgatni ezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!