Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várható tömeges kivándorlás a...

Várható tömeges kivándorlás a közeljövőben?

Figyelt kérdés
Ha igen, ti mit gondoltok, mennyi ember megy el?

2014. ápr. 7. 17:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Mért is?
2014. ápr. 7. 17:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
eddig is szép számmal mentek ki...
2014. ápr. 7. 17:08
 3/13 anonim válasza:
79%

igen, ami eddig megkezdődött csak még inkább fokozódni fog, főleg, ha úgy megy tovább itt minden mint eddig.

én legalábbis biztos megyek amint tudok, itthon nem találok munkát, még csak segélyt sem kaphatok, mehet mindenki hajléktalannak..

olyat is hallottam, hogy szándékosan terelik ki az embereket hogy jöhessen ide még több zsidó, de nem tudom, lehet hogy csak összeesküvéselmélet.

2014. ápr. 7. 17:09
 4/13 anonim ***** válasza:
16%

"igen, ami eddig megkezdődött csak még inkább fokozódni fog, főleg, ha úgy megy tovább itt minden mint eddig.

én legalábbis biztos megyek amint tudok, itthon nem találok munkát, még csak segélyt sem kaphatok, mehet mindenki hajléktalannak..

olyat is hallottam, hogy szándékosan terelik ki az embereket hogy jöhessen ide még több zsidó, de nem tudom, lehet hogy csak összeesküvéselmélet."

Azért szerintem ennyi ésszel külföldön sem nagyon fogsz munkát találni. Miért nem mész vissza előbb az iskolapadba?

2014. ápr. 7. 17:10
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Egyébként, tömeges kivándorlás extrém mértékben most még nem várható. Mivel sajnos a mobilis, potens, képzett emberek java már rég elment, a többi csak azért maradt, mert annyira elkötelezett, hogy akkor is marad, ha itt vér folyik.

Van egy-két ismerősöm, aki még csak most tervezi, vagy készíti elő a költözését, de mind doktori fokozattal rendelkező, több nyelven beszélő emberek. Ők azok, akik még potensek. De egy érettségivel vagy hulladék OKJ-vel rendelkező fiatal, akinek még munkatapasztalata és nyelvtudása sincs, hova megy? Gulyásnak az Alpokba?

2014. ápr. 7. 17:19
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

"Gulyásnak az Alpokba?"

Mert? Tök szép hely.

Meg amúgy sem hiszem, hogy az osztrákoknál nagyon nyomorognának akár a gulyások is.

2014. ápr. 7. 17:22
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Én ha vér folyik, akkor is itt maradok.
2014. ápr. 7. 17:31
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

3as Bingó !

A magyarok fogynak, elvannak lehetetlenítve, kényszerítve vannak a távozásra, ellenben az izraeli szellem lakóparkok épülnek, a Budapest - Telaviv járat már 2x fordul egy nap, ott az iskolában a gyerekek magyarul tanulnak.

Én mondjam ki, vagy rájöttök magatoktól?

2014. ápr. 7. 17:36
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

#3-as válaszoló!

Ez sajnos nem összeesküvés elmélet, hanem ez bizony valós, létező dolog.. Ez tény!

A FIDESZ is nyilvánvalóan ezt segíti, csak nagyon sok a buta ember hazánkban és nem látja át ezt a dolgot...Ez az egész választás is meg volt játszva. A FIDESZ csak úgy tehetett szert a 2/3ra h bevezették a kerületi/megyei választást, meg a megyénkénti összesítést. Vegyétek már észre!!! A hab a tortán már csak az volt hogy nem csak pártra, hanem területi képviselőre is lehetett szavazni.. Így egyértelmű volt nekik a 2/3-d.

A JOBBIK-ot meg azért akarják kitiltani mert "rasszista".. Őket tisztában vannak ezzel a dologgal és ezt próbálják megakadályozni. Csak sajnos elég sokan elvakultak, mosott agyúak.

Úgy érzem amíg az emberek szavazatát ennyire befolyásolja a 'rezsicsökkentés' és egyéb kampányfogások addig feleslegesen 'jártatom itt a számat' :)

2014. ápr. 7. 17:45
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Az a legnagyobb baj az összeesküvéselméletekkel hogy mind igazak.
2014. ápr. 7. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!