Kik azok, akiknek Magyarországon a nácizmussal és a
fasizmussal van problémájuk?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom, engem sokkal jobban izgat, hogy az emberek nem kapnak normális fizetést és csak vegetálnak, rohad szét minden és menekülnek a fiatalok a nyomor elől.
Összemosol össze nem tartozó dolgokat. Nekem van bajom mindkettővel, de ez nem jelenti azt, hogy más bajokkal ne lenne. Ez nem egy eldöntendő dolog, hogy ha a nácizmussal van bajom, akkor az éhezéssel nem lehet és stb. Az én dédapámat románok verték agyon. És nem, nem utálom a románokat. Viszont a faji, nemi, vallási megkülönböztetéssel van problémám.
2014. ápr. 7. 13:31
13/24 anonim válasza:
Kérdezö! Tudatosan kevered az eszmét és a személyeket? Vagy csak politikus vagy, aki örül ha tud mondani valamit?
2014. ápr. 7. 13:33
14/24 anonim válasza:
Nekem van bajom, annak ellenére, hogy mindkét szülőm részéről német származású vagyok, dédnagyapám pedig tevékenyen részt vett a magyarországi zsidók deportálásában. Aztán 2 fia halt meg a budai fronton, a lányát pedig elvitték malenkij robotra, többet nem tért vissza. Röviden és tömören ilyen bajaim vannak a náci eszmékkel.
2014. ápr. 7. 14:07
15/24 anonim válasza:
Most olvastam a második kommentedet, és hogy megnyugodjon a kis lelked, ugyanez a véleményem a kommunizmusról is, mindkettő ugyanolyan mocskos, szemét, embert semmibe vevő 'eszme'. Csak vagyok olyan intelligens, hogy attól, hogy utálom a kommunizmust, még nem fogom azt gondolni, hogy a nácizmus jó, és vice versa.
2014. ápr. 7. 14:15
16/24 anonim válasza:
a nácizmussal és a fasizmussal az mszpseknek meg a zsidóknak van problémájuk
2014. ápr. 7. 20:05
17/24 anonim válasza:
16-oska
A nácik betegek és boldogtalanok és azok is maradnak örökké.
Ámen.
2014. ápr. 7. 20:59
18/24 anonim válasza:
Ki mondta ezt neked?
2014. ápr. 7. 23:07
19/24 anonim válasza:
És látatlanban szerinted én szoci vagy zsidó vagyok, cimbi?
2014. ápr. 8. 08:40
20/24 anonim válasza:
18-aska
A náciknak sosem őszinte a mosolyuk,többnyire nem is látni ilyesmit az arcukon. Ridegek és gyűlölködők. (Hitler is csak a publikumnak mosolygott.) Akkor örülnek egyedül, ha valakibe belerúghatnak. Ez ám az életcél és minden örömök forrása:)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!