Érdekelne, hogy az a cirka 2,5 - 3 millió szavazó, miért nem ment el szavazni, aki megtehette volna? Titeket nem érdekel az országotok, ti nem itt éltek?
# 6/18/ elolvastad a programjukat, mindegyiket, vagy legalább 4 et, őszintén? mert nem értek egyet a válaszoddal.
# 8/18 / ha 21 évesen ilyen szépen szólva „hitetlen” vagy , akkor nem is tudom, hogy fogalmazzam meg nem akarok sértő lenni, de nem áll más a nyelvemre, akkor mit keresel ezen a Földön?
# 11/19/:):):) Én attól félek, lehet már nem kerül rá sor, de ha mégis odakerülnek, kifordulnak magukból, a részemről harag gyűlt bennem és feltettem a kérdést, hogy érdemlünk e jobbat, mint ami eddig volt, ha nem látunk tovább az elmúlt 24 év mögül, akkor talán nem is érdemeljük meg a mást.
" Ez engem is érdekelne, mert most aztán arra nem lehet hivatkozni, hogy nem volt választási lehetőség. Oké, hogy 18-ból 14-nek nem sok esélye volt bekerülni"
No akkor mi itt a gond? Megint ott tartunk, hogy hiába voltak sokan, nem volt kire értelmesen szavazni.
"de azért mégis, aki szavazott, legalább tett valamit, legalább megpróbálta."
MIT is? Mit próbáltál meg? A rothadt alma és körte körül kiválasztani azt amelyik még nem mászik magától?
"Aki nem szavazott, az ugyanolyan hazaáruló, mint a sok elvakult fideszes...nem folytatom inkább. Elkeserítő. Szánalmas. Szomorú. Siralmas"
Az a siralmas, hogy a rothadt alma és körte után kapkodnak az emberek. Ezzel lehajtott fejjel birka módra elhiszik, hogy ők döntenek. Na nem. Azzal dönt helyesen valaki szerintem, ha az elmúlt 24 évet nézzük, ha otthon marad és nem béget tovább ezeknek, vagy elmegy, csinál egy új négyzetet ami mellé odaírja hogy válságkormány, mert minden jelölt méltatlan.
No azzal lehet tenni valamit. Szánalmas siralmas csupán az, hogy a Magyar még mindig nem tudja mi az az összetartás, hogy a Magyar nem jót akar, hanem beéri azzal ami van. Ha az ami van sz...r, és ő a sz...rból is tud választani, akkor már büszke magára. Sose lesz változás, bábok vagyunk, és elárulom, mi tesszük magunkat bábbá.
Ezen nem változtatott volna, ha mindenki elmegy szavazni, csupán annyit, hogy egy ember se lenne köztünk, aki gondolkodni is tud.
Azért az kicsit gáz ha valaki még 18 közül se tud választani!
Igazán nem mondhatja senki, hogy nem volt választék.
" Szerinted kérdező, nem csalnák el a szavazatokat akkor?"
Nem lehet csalni. Maga a rendszer csalás ellen biztosított, ezzel nincs gond. Ha nem hiszed akkor menj el szavazatot számlálni és utána talán jobb rálátásod lesz. Kb. 05:30-tol éjfélig (de lehet 22-23 és éjjel 2 is) kell ott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!