Mennyire vagytok elégedettek a választás eredményével?
Itt csak Mszpsek vannak és jobbikosok, fideszesek csak, mint fehér holló.
Én személy szerint elégedett vagyok az eredménnyel. Kockáztatva a 0 százalékos hasznos választ :)
Most le fogtok pontozni, mert érzelmi alapon pontoztok.
De azért leírom.
Én maximálisan meg vagyok elégedve. Ezzel a győzelemmel a Fidesz lett a legtámogatottabb párt Európában.
És igen a Fideszre szavaztam, mert nem megjátszott, áljólétet szeretnék, hanem egy stabil, magabiztos, jó gazdasági alapokon álló, élhető országot. Lehet, hogy szenvedés lesz eljutni odáig, de a végeredményt az unokáink is élvezhetik, ha sikerül megtartanunk.
"Lehet, hogy szenvedés lesz eljutni odáig, de a végeredményt az unokáink is élvezhetik, ha sikerül megtartanunk."
Ezt a mantrát nyomták már a cuclizmusban is, és azóta is mindenki, aki a kormányra került
A Fidesznek történelmi esélye volt, hogy változtasson a dolgok folyásán: 2/3-os többség, szinte mindenhol önkormányzati többség, szinte mindenhol polgármesterség.
Minden hatalmat a maguk körébe centralizáltak, elsöpörték a fékeket és ellensúlyokat, ami a demokráciának igen fontos eleme. Bebetonozták magukat mindenhová...
Mindezzel együtt sehol nem értek el átütő szakmai és gazdasági sikereket, sőt, hibát hibára, kudarcot kudarcra halmoztak. Persze mindent "ellenségekre" fogtak, akik összefogtak a nemzet ellen. El kell ismerni ügyesek voltak a propagandagyáruk remekül működött, pénzük is volt elég, meg már bezsebelték az összes médiát, amit még nem - kevés kivétellel - azokat megfélemlítették, és öncenzúrát alkalmaznak. Emiatt szinte mindenhol csak azt hallani, amit ők hallatni akartak.
Ez az egypártrendszerfog menni tovább is.
lesz 6 év múlva egymillió új munkahely, ahogy Orbán ígérte? Biztos, hogy nem. majd ezt is a cuclistákra vagy a kávézaccra keni.
Ha a cuclisták kerültek volna hatalomra, akkor is tehetetlenek lettek volna, mert mindenhol Fideszes emberek vannak, akiket nem távolíthatnak el. (Hogy csak kettőt említsek: Alkotmánybíróság, államfő). Ilyen vacak gazdasággal nem is tudnának mit kezdeni, nagy sza rban vagyunk.
Szerintem most a Fidesz alaposan megássa a saját sírját, mert Orbán és tsai jellemükből fakadóan képtelenek a hibáikat korrigálni, és ez az út a szakadékhoz vezet.
Akik most bíznak bennük majd végleg csalódni fognak bennük, ekkor jön majd a szélsőség. Nekik teljesen lehetetlen a gazdaságpolitikájuk, minden szakmaiságot nélkülöz sajnos. Sok más téren is problémák vannak, de vannak jó dolgaik is, ezt is el kell ismerni, igaz, ez a kevesebb.
Nagy sz*rban vagyunk, kérem szépen. :(
...és kevés esélyét látom annak, hogy bármikor is kijutnánk a gödörből, nehézség ide vagy oda. Esetleg ha a magánvagyonokat államosítanák, vagy ilyesmi, aminek persze senki nem örülne. Akik közel állnak a tűzhöz, úgyis időben kimenekítenék a vagyonukat külföldre, megint csak az elesettebbek szívnának.
Az alkotmányban benne volt a magánvagyon sérthetetlensége, az "alaptörvényből" ezt kivették éppen úgy, mint a állami nyugdíjellátási és az egészségügyi kötelezettséget. Ami van, az az állam részéről "kegy" így a színvonal egyáltalán a léte olyan, amilyet az állam adni akar, amit ezért fizetsz, az szimpla adó. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!