Yeti41 kérdése:
Tényleg a fidesz a radíros tollal nyertek ilyen nagy fölénnyel?
Figyelt kérdés
Sajnos nem a jobbik nyert, szerintem van benne valami.
Mivel nem lehetett saját tollal szavazni.
2014. ápr. 6. 23:18
11/17 anonim válasza:
A párom az aláíráskor is a sajátját használta, de nem mertek neki szólni, bár mondta, hogy kicsit csúnyán néztek rá...
12/17 rémuralom válasza:
Ahol én szavaztam, ott nem is láttam a fülkében kikészített tollat (lehet, hogy a többi fülkében volt, csak az enyémből épp az előttem szavazó nyúlta le). Meg aztán egyébként sincs semmiféle szabály, amely megtiltaná, vagy bárkinek lehetőséget adna arra, hogy megtiltsa a saját toll használatát.
13/17 anonim válasza:
A sok marhának a fidesz és az mszp kellett, hát tessék megkapták!
14/17 anonim válasza:
X-eléskor használhatod a saját tolladat, és nem, nem volt leradírozható toll, legalább is ahol én voltam ott nem.
Egyszerűen csak a vártnál sokkal kevesebben szavaztak a Jobbikra ennyi. Túl sok az agymosott, nem lehet ezzel az országgal egyenlőre mit kezdeni, kell még nekik a szenvedés.
15/17 Sakurachan13 válasza:
A levélben szavazók közül 60059-en szavaztak a Fideszre.
16/17 anonim válasza:
Pont hogy a szelsosegek a radikalisok az agymosottak. Itt senki nem tanult tortenelmet?
17/17 anonim válasza:
A fidesz nem a tollal nyert, hanem a KöDNéP-pel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!