Csak nekem hihetetlen hogy mindenütt a FIDESZ nyer? Ti nem éreztek csalás dolgot ebben?
Az összes előzetes közvéleménykutatás egyértelmű Fidesz-KDNP győzelmet valószínűsített.
Neked lehet, hogy hihetetlen, hogy ők nyertek, ugyanúgy, mint ahogy 2006-ban velem együtt több millió ember nem bírta felfogni, hogy hogyan tudott a többség újabb négy évre az MSZP kormánynak bizalmat szavazi azután a négy év kormányzás után, amit nem csak az ellenzék, hanem maga Gyurcsány Ferenc is azzal a bizonyos igekötős igével tudott tömören jellemezni.
Nekem meg az a hihetetlen, hogy gyurcsótány és libajnai ezek után is ott viríthat még a parlamentben a helyett ,hogy jogos büntetését töltené a marianostrai fegyintézetben.
Sokkal több Jobbik szavazatra számítottam a teljesen korrekt és értelmes kampányuk után.
Egyébként számomra nem meglepő ,hogy a Fidesz és Viktor ennyire népszerű mert az ismerőseim(munktársak,szomszédok,"csapattársak", facebook) több mint fele fidesz szipatizáns ,de van sok jobbikos is.Kb 80-30 személy akikről tudom biztosan.
Ismerek azaz tudok vagy 4 balosról is :az egyik elkapatott úricigány, másik vénkomcsi besugó kiemeltnyugdíjas, harmadiknak kapcsolatai okán jólfizető potyaállása volt az Mszp kormányzás idején, a negyedik meg menthetetlenül nagyonhuje, de mégis ő legnyugisabb.Emezek másik hárman teleraják a facebookot hónapok óta mindenféle balos borzasztóságokkal.
Valszeg ha közmuki, hajléktalan,munkanélküli, iskolázatlan, lusta tohonyaság vagy önmegvalósításban mások által gátolt lennék több balossal és viktorfóbiással lenne szerencsém ,minden bizonnyal rendkívül hasznos és gyümöcsöző kapcslatokat tartani fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!