Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem hihetetlen hogy...

Csak nekem hihetetlen hogy mindenütt a FIDESZ nyer? Ti nem éreztek csalás dolgot ebben?

Figyelt kérdés
Nem értem kik szavazhattak a FIDESZ-re. Bebizonyították hogy a 4 év alatt semmi változás nem történt. Mégis megint kétharmados többségük lesz? Még több helyen is azt olvasom hogy a legtöbb ember panaszkodik a FIDESZ-re.
2014. ápr. 6. 22:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
nekem is fura, megy majd a mutyi 2018-ig...
2014. ápr. 6. 22:34
 2/16 T-55 2.0 ***** válasza:
94%
BŰZLIK!!!!!!
2014. ápr. 6. 22:35
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
Egyből: nem a Jobbik nyer és már rögtön csalásról szól a fáma. Nincs itt csalás, ez van, el kell fogadni. Az meg, hogy semmi sem változott a 4 év alatt nem igaz.
 4/16 anonim ***** válasza:
49%
Nem mindenhol nyert a fidesz van ahol a Jobbik, van ahol a balos öt párt előzi.
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Budapestet vitte a Kormányváltás. Itt Somogy is narancsba öltözött megint! -.-""

Pedig itt aztán munkahely nemhogy több lett az elmúlt négy évben hanem még csökkent. A közmunkát nem tekintem munkának! Szánalmas komolyan...

2014. ápr. 6. 22:37
 6/16 anonim válasza:
A Fidesz (és a Jobbik is) rendkívül jól mozgósítja a támogatóit, míg a kormányváltást kívánók vagy nem találták meg az érdemi alternatívát sem az Összefogásban, sem másban, vagy lusták voltak szavazni menni. Így jut el oda az ország arra a pontra, ahol a többség változást akar, de mivel tenni nem akar érte, így jön az újabb Fidesz győzelem sajnos.
2014. ápr. 6. 22:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Miért hihetetlen? Új választókerületek lettek megrajzolva, gondom sejted, hogy nem hasraütsészerűen. Jó reggelt!
2014. ápr. 6. 22:38
 8/16 anonim ***** válasza:
64%

Balos vagyok, de attól még, hogy ti teljesen irreálisan Jobbik-tarolást vártatok, ebben még semmi meglepő nincs.

Ezt mondta minden közvéleménykutató, minden józan ésszel rendelkező ember. És lám, ez be is következik.

Kb. azon háborogtok, hogy az időjárásjelentés egy hétre előre vihart mond X napra, már 7, 6, 5, 4, stb. nappal előre állandóan, ez nektek nem tetszik, mert azt szeretnétek ha napos lenne és felháborodtok, ha valóra válik az előrejelzett vihar.

2014. ápr. 6. 22:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem bűzlik. Egyedül azon lepődtem meg, hogy ilyen sokan mentek el még ennyi szar után is szavazni.
2014. ápr. 6. 22:40
 10/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem azért írják ezeket, mert nem a Jobbik vezet. Hanem azért, mert a Fidesz nem a becsületességéről híres. Csak meg kell nézni miket nyilatkozott külföldön: nem kell arra figyelni, hogy mit mond. Változás vizont valóban volt az elmúlt 4 évben, de csak rossz értelemben. Egy valami változatlan: sok a hülye.
2014. ápr. 6. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!