Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz ebben az országban?

Mi lesz ebben az országban?

Figyelt kérdés
Részeredmények alapján toronymagasan vezet a fidesz. Mi lesz, ha megint kétharmaduk lesz, mit kell még a magyaroknak elviselniük?
2014. ápr. 6. 21:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
SEMMI. Az ami tegnap volt. Tanulni kell,dolgozni kell,küzdeni kell! Ilyen az élet.
2014. ápr. 6. 21:48
 12/21 anonim ***** válasza:
31%
Igen, Kőbánya alsó
2014. ápr. 6. 21:49
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Én megéltem eddig is, ezután is meg fogok, de néhány birka majd éhen döglik, mire észbe kap a többség.
2014. ápr. 6. 21:50
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Ki az a rengeteg ember, akinek ennyire jól volt az elmúlt 4 év?

Mert akiket ismerek, azok nagy többsége nem fideszes, pedig elég különböző embereket ismerek.

Tanultam, dolgozom, küzdök, jelenleg meg is tudok élni, na de a családalapítás stb. már nehezen menne. Sok embernek még ennyi sem jutott.

2014. ápr. 6. 21:51
 15/21 anonim ***** válasza:
4 év múlva húzok ki külföldre. alig várom...
2014. ápr. 6. 21:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Lenne egy kérdésem!

Tudjátok mi a legfőbb probléma? Az emberek olyan kormányt akarnak mint a Kádárkorszakban! És most is ennek isszuk a levét!

Orbán gazdásságpolitikája, a jobbik csendőrsége, és még a jó öreg orosz időből "KMK" Közveszélyes Munkakerülő, bár csak tanultam róla, de ez a 3 dolog hiányzik az országból..

Magyar termékek helyett kinából hozzák be! MIért van az, hogy kitudja hány ezer km-re lévő kinából mért olcsóbb amit 10000 km-en át szállítanak behozni, mint itt előállítani!

2014. ápr. 6. 21:52
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is érdekes. Akárkit megkérdeztem, az utálja a Fideszt és a Jobbikra, Mszp-re vagy egyébre szavazott inkább. Az eredmények mégsem ezt igazolják . De már az is több a semminél, ha nem lesz meg ennek a parazitának a 2/3-ad. Mert jobb szót nem tudok rá mondani.
2014. ápr. 6. 21:53
 18/21 anonim ***** válasza:
87%

szerinted mért lesz Fidesz előny?

kettős állampolgárok? szerinted? minek adták ezt meg nekik, mikor mi népszavazáson ezt leszavaztuk? komolyan....

2014. ápr. 6. 21:55
 19/21 anonim ***** válasza:
2%
Előre Fidesz, hajrá Viktor!
2014. ápr. 6. 21:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Valóban a kettős állampolgárok is közrejátszottak. És ha már róluk van szó, akkor megjegyezném, hogy szégyen, hogy náluk nagyobb arányban szavaztak, mint az itthoniak. Ez mindent elmond az országról, ahogy az eddig feldolgozott eredmények is. Mertem remélni, hogy nem lesz ennyi

hülye, de tévedtem.

2014. ápr. 6. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!