Mi ez a sok Fidesz-fanatikus még mindig?
Megértem, hogy 2010-ben, 8 év MSZP tombolás után még mindenki úgy tekintett rájuk, mint egy korty vízre a sivatag közepén, de azóta kormányoztak már ők is 4 évet és kiderült, hogy ők is csesznek az emberek fejére.
Ennek ellenére azt látom, hogy egy csomó öregasszony meg egyéb szerencsétlen úgy örül Orbánnak, mint a felizgult tinilány élete első Elvis Presley koncertjén.
Hogy lehet ennyi megvezetett ember? Én megértem, hogy nem bírják az MSZP-t, de attól még miért kell hősnek tekinteni a másik oldalt, amikor egyáltalán nem az az sem?
"Nem kell értük rajongani de még mindig ők az egyetlen épkézláb párt akik képesek kormányzásra."
De én itt most konkrétan rajongásról beszélek, nem arról, hogy "na jó, ők a kisebbik rossz, ezért rájuk szavazok".
Van olyan ember a környezetemben, aki konkrétan azért nem áll velem szóba, mert én nem mentem szavazni a Fideszére. Normális az ilyen? Elvárja tőlem, hogy menjek el szavazni arra, akire ő akarja, különben én vagyok a démon.
Mi van ezeknek a fejével?
"A magyarok 60%-a rosszabbul él, mint négy éve, 20%-uk ugyanúgy, 20%-uk jobban. Ennyit rólunk, magyarokról."
Igen, erről beszélek. Lényegében az folytatódott az utóbbi 4 évben, amit az MSZP félbehagyott 2010-ben. Akkor meg mire fel ez az imádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!