Tessék, itt vannak az eredmények, a Jobbik kemény 17%, a Fidesz 56%, akkor mit pattognak, hogy most majd átveszik a kormányzást? XD Nevetséges gyerekpárt xD
"Nem értem mért vár mindenki fidesz győzelmet."
Nem mindenki vár azt, de az előzetes közvéleménykutatások erősen valószínűsítik.
Azért a hozzászólásokból nem gyengén látszik, hogy magyarok irkálnak ide.
De legalább most már értem, hogy miért tart itt az ország.
"A ROHADT APÁDAT. NEM FOGTOK GYŐZNI
A JOBBIK FOG GYŐZNI
ennyiiii"
Kisfiam, inkább csináld meg a házid, mint hogy itt káromkodj. Holnap lesz irodalom, és még el sem olvastad Arany János önéletrajzát.
"Nem értem mért vár mindenki fidesz győzelmet. Ti nem itt éltetek az elmult 4 évben?"
Fidesz győzelmet csak az ostoba ember vár, ennél még Seres Máriának is nagyobb az esélye.
"Azért a hozzászólásokból nem gyengén látszik, hogy magyarok irkálnak ide. "
Kedves Gyermekem!
Egy .hu TLD -vel megáldott magyar domainnel rendelkező magyar tulajdonú kérdező oldalon kinek kellene írkálnia?
Spanyolországból bevándorolt kubai fűszoknyát viselő krími tatároknak?
"Azért a hozzászólásokból nem gyengén látszik, hogy magyarok irkálnak ide."
Pl. az olyanok miatt mint te?
Ebben igazad van! :D
Egyébként mivel Magyarországon vagyunk és ez egy magyar oldal így annyi ésszel mint ami neked is lehet fel lehet még érni, hogy egyértelműen magyarok írogatnak ide. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!