Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hajrá MUNKÁSPÁRT! Szerintetek...

Hajrá MUNKÁSPÁRT! Szerintetek van esélyük?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 18:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Ne aggódj, nem ORbánra szavazunk, hanem a jobbikra
2014. ápr. 6. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Nincs, hogy realista legyek.
2014. ápr. 6. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
a Munkáspártot élteted és közben zsidózól és cigányozol...?
2014. ápr. 6. 19:41
 14/16 anonim ***** válasza:
*zsidózol
2014. ápr. 6. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Én a Munkáspártra voksoltam. Igaz, nem éltem az előző rendszerben, de sokkal jobb, mint a pártfelhozatal többi része.

Magyarország számára mezőgazdaság és ipar kell, gyárak, vonatok, atomerőművek és gyorsabb vasúti pályák. Olyan ételeket akarok enni, amiket magyar paraszt termelt, magyar húsüzem dolgozott fel és magyar polcokon vehetem meg magyar boltban, magyar eladótól. Még emlékszem rá, hogy a 90-es években és a korai 2000-es években milyen finomak és jó minőségűek voltak a szegedi konzervgyár és egyéb hazai üzemek termékei, amiket az EU szétvert.

Ki kell lépnünk az EU-ból és a NATO-ból, helyettük Oroszországgal, Dél-Amerikában, Kínával és a nem túl muszlim, hanem inkább nacionalista arab országgokkal kell barátkozni, emellett erős, független néphadsereget kiépíteni.

A gyerekeknek nem hittan és erkölcstanra kéne költeni, hanem tápláló ételre, ésszerű iskolán kívüli programokra, jobb oktatásra.

Szóval hajrá MUNKÁSPÁRT, hajrá Thürmer!

2014. ápr. 6. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:
66%

Kommunizmus kell, de a munkáspárt fasisztákkal kokettál. A Munkápárt 2006 - Európai Baloldal a hiteles kommunista párt.

És VIGYÁZAT! kérdező csak egy ócska fasiszta provokátor.

2014. ápr. 7. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!