Mit vetít előre ez az alacsony részvételi arány?
Figyelt kérdés
17:30-ig a szavazókorú lakosság mindössze 56,77%-a adta le a szavazatát, ami nagyon kevés, 2002-ben, 2006-ban és 2010-ben is magasabb volt az arány.
Igaz, hogy az alacsony részvétel a Fidesznek kedvez?
2014. ápr. 6. 18:32
1/12 anonim válasza:
A Jobbik nagyarányú győzelmét vetíti előre.
2/12 anonim válasza:
fidesz 2/3ot és a szocik nem érik el a 15%os bejutási küszöböt!
3/12 anonim válasza:
Kormányváltást is előrevetíthet, de nagyarányú fityisz győzelmet is!
5/12 anonim válasza:
Az itteni fidesz rajongók amúgy milliomosok, vagy mi alapján ilyen megrendíthetetlen hitűek?!
6/12 anonim válasza:
Így sem alacsony, 61-62% körüli lehet a vége, ami egy gyenge közepesnek mondható részvétel.
7/12 anonim válasza:
" Az itteni fidesz rajongók amúgy milliomosok, vagy mi alapján ilyen megrendíthetetlen hitűek?!"
Reggel felkel -> meló -> hazamegy -> RTL KLUB -> este lefekszik -> vissza az elejére
A TV az életük, onnan meg csak Fideszt látják.
8/12 anonim válasza:
Nem olyan vészes ez.. én rosszabbra számítottam,pláne,hogy rengeteg ember ábrándult már ki a politikából Magyarországon..
9/12 anonim válasza:
Csak par dolog amiert a Fideszre szavaztam:
-Csaladi adokedvezmeny
-Anyosom nyugdijba mehetett 40ev
-rezsi
-kisebb letszamu parlament
- uj ovoda a lakhelyunkon
-latom dolgozni a varosban az eddig ingyeneloket
Elotte nem volt szamomra pozitiv hatas, tehat az osszefogas kiesett, mas kormanykepes ero meg jelenleg nem letezik.
10/12 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy van hogy delutan melozok, es nincs tv a hazamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!