Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy részem szeretné, hogy a...

Egy részem szeretné, hogy a Jobbik győzzőn, a másik meg fél mert nem szeretnék neonáci Magyarországot?

Figyelt kérdés

Úgy érzem Magyarországnak tényleg a Jobbik kell! És ne értsetek félre, tudom hogy Europában nem tehetnek antiszemita dolgokat...Azt hiszem legalábbis.

Az egyetlen dolog, ami miatt undort érzek irántuk, azok az emberek, akik támogatják! A környezetemben, akik rájuk szavaznak, mind erős antiszemita nézetet vallanak, és ne is beszéljünk az ilyen tüntetések/felvonulásokról ahol 90%-ban a skinhead szerű emberek horogkeresztekkel agyontetoválva lebegtetik a zászlójukat. (Saját magam tapasztalom nem a híradó vakít el)

Első szavazásom, és tényleg ez az egyetlen dolog amiért nemhiszem, hogy rájuk szavazok. Hiába a párt nem ilyen.(vagyis nem hangoztatják legalábbis) Akik támogatják, igen. És ez a tudat megrémiszt és undort kelt bennem! (sajnálom, ahogy fogalmaztam, nem mindenkire gondolok!)

Legyetek szívesek ne oltani. :)

2014. ápr. 6. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Ezeket a kijelenteseket mind jobbikos kepviselo mondta: ,,listazni kellene a zsidókat" ,, nem vagyok antiszemita,de nem szeretem Izraelt" ,,nem vagyok történész ,en nem tagadom a holokausztot,de nem adnak esélyt a törteneszeknek bizonyitani" és még volt pár ilyen kijelntés..
2014. ápr. 6. 18:43
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

Gyöngyösi az izraeli (és bármilyen más egyéb) állampolgársággal bíró képviselőket listázta volna. Azt hiszem, alapvető fontosságú tudnunk, hogy a honatyák közül ki képviselhet más érdekeket is. Persze a nem épp jobbikos médiában ez úgy jött át, hogy a zsidókat listázná.

Az utolsó idézet pedig föl nem foghatom, miért zavar téged. A vonatkozó törvény súlyosan sérti a tudományos élet szabadságát. Ha olyan bombabiztos ez a holokauszt-történet, miért nem adják meg a lehetőséget bizonyítani azt, hogy valójában meg sem történt? Ha a történészek kudarcot vallanak, vagy csak ellentmondásokba keverednek, az megint az ő igazukat bizonyítaná.

2014. ápr. 6. 18:49
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
18.43 zsidó és Izrael nem ugyanaz. A holokauszt meg megtörtént, de rengeteg vele kapcsolatos mítoszról bebizonyosodott, hogy hazugság, megannyi van, amire semmi bizonyíték nincsen. Valószüleg akitól idéztél erre is gondolhatott
2014. ápr. 6. 18:53
 14/16 anonim ***** válasza:
valószinuleg*
2014. ápr. 6. 18:54
 15/16 A kérdező kommentje:

ma 18:38

mint mondtam, nem a párttal van a baj, hanem a sok hangosan utálkozó támogatóival.

Valamiért az az érzésem van, hogy miután nyernek, másnap ezek a hangos emberek kivonulnak az utcára az egyenruhájukban és zászlójukkal, ami nem meglepő módon megijeszti az embereket. Sőt mi van ha annyira felbátorodnak, hogy látnak egy roma származásut valahol, és "nem tetszik" nekik és ki tudja mit csinálnak...Vagy hangosan zsidóznak vagy ilyesmi. És ezt nem a médiából vettem!

Nekem vannak roma és zsidó ismerőseim, akik rendesek és nem vagyok biztos ebben a "aki nem csinál rosszat nincs félni valója".

Mint egy keresztény Magyar, nem akarok ilyen megfélemlítéseknek és lezsidózásoknak/c*gányozásoknak a tanuja lenni.

Jó lehet, most túlzok egy kicsit...vagyis remélem. :)

2014. ápr. 6. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:
kérdező, most semmiképpen nem nyernek. ha nyernének épp hogy a 'zászlós egyenruhás' emberek valamennyire lenyugodnának.
2014. ápr. 6. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!