Első szavazók ajándéka?
Figyelt kérdés
Több embertől hallottam, hogy akik először szavaznak kapnak valami kis ajándékot/oklevelet vagy ilyesmit. Én nem kaptam, ti igen?2014. ápr. 6. 13:39
1/12 anonim válasza:
Nem csak te nem kaptál. De ha gondolod, veszünk neked egy tábla Milkát
2/12 anonim válasza:
Nem izgulok, tudom hogy pártom megnyeri a választást.
Szebb Jövőt!
3/12 anonim válasza:
ha ez igaz lenne,én is mennék szavazni...
4/12 anonim válasza:
Én sem kaptam, de nem zavar. Ez nem egy olyan dolog, hogy ajándékot kellene adni érte.
Rám mosolygott a kis hölgy, hogy látom első szavazó, mondom igen. Nekem ez jól esett. Több nem is kell.
5/12 anonim válasza:
Tessék az ajándékod! Amilyen a párt olyan az ajándék.
6/12 anonim válasza:
Vegyél magadnak egy üveg pálinkát és rúgj be. Az az ajándékod :)
7/12 anonim válasza:
Pár ciklussal ezelőtt még kaptak az első szavazók ajándékot, mostanra már nem. Én sem kaptam most, de nem azért mentem el. Igazából meglepődtem volna, ha kapok. :D
8/12 anonim válasza:
Hehe. Tökmindegy, ha kapsz, az úgyis ki van fizetve! :D
10/12 anonim válasza:
én se kaptam :D
és én is úgy emlékeztem, h vmi kis kitűzőt vagy papírfeclit kapsz, hogy első szavazás... de nem akkora veszteség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!