Nagyon izgulok, szerintetek van esély arra, hogy a Jobbik győzzön?
Figyelt kérdés
Sajnos én idén pont lecsúsztam a szavazásról, de nagyon drukkolok, hogy a Jobbik győzzön, viszont kétségeim vannak, hogy ez lehetséges-e, mert annyi Fidesz szimpatizáns van... :/ Remélem csoda történik! Szebb jövőt, hajrá Jobbik!2014. ápr. 6. 09:14
1/13 anonim válasza:
Nem hiszem. Én annak örülnék, ha sikerülne a 2. helyen "befutniuk". De azért csak rájuk megy ma az X.
2/13 anonim válasza:
Nincs, mert a Fidesz fog :))
hahaha!
3/13 anonim válasza:
Országosan biztos nem, egyéni listán némely helyen elképzelhető.
5/13 anonim válasza:
Győzni a Fidesz fog, de a Jobbik erős másodikként ott lesz. Tehát a Fidesz kisebbségben fog kormányozni, és akár a Fidesz, akár az MSZP (és darabjai) akar átnyomni valamit a parlamenten, a Jobbikkal kell egyeztetnie.
6/13 anonim válasza:
Nem hiszem :/
pedig nem értem mit szeretnek annyira a fityeszben
7/13 anonim válasza:
Van esély arra, hogy valaki más győzzön és ne a Jobbik?
8/13 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy nem fog nyerni. Marad a fidesz, s ahogy már írták második helyen bekerül. Erre látom a legnagyobb esélyt. Persze majd kiderül. Bár ez látszik a legvalószínűbbnek ki tudja, nyerhet is akár. :) De bízzunk egy szebb jövőben!
9/13 anonim válasza:
E-miatt igazán nem érdemes izgulnod.
10/13 anonim válasza:
Hát esély arra is van, hogy kismacskák hulljanak az égből.
Az már más kérdés, hogy reális-e az az esély.
Na megyek elárulom a hazát két balos szavazattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!