Szavazás helyett ki kellene vonulni az utcára?
Figyelt kérdés
24 év után miért mennek még mindig bizalommal szavazni az emberek?2014. ápr. 6. 08:53
1/14 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod van, miért piszkolsz be minden kérdés aló és kit érdekel a korod? Menj inkább kockulni vagy tanulj, hogy 10 év múlva rád szavazhassunk.
2014. ápr. 6. 08:59
2/14 anonim válasza:
Engem érdekel a korom szeretem látni olyan jó nézd 16,16,16,16,16,16,16 nem szép? Nekem tetszik két kedvenc számom egymás mellet gyönyörű,jobban szeretek vitázni és olvasni mint játszanki de gondolj bele én megírtam a tuttit és érveltem,hogy mért jó Kárdár érvem az volt,hogy 16 vagyok és a feljegyzések :)
3/14 T-55 2.0 válasza:
Aha,és mit tegyünk "az" utcán?
4/14 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy mit tegyünk az utcán? Ki kell állnunk a jogainkért és nem bikaként bólogatva és megint eltemetni újabb 4 évet.
2014. ápr. 6. 09:09
5/14 anonim válasza:
Az az egy baj van barátom hogy az utcán még annyit sem tudsz tenni mint a szavazófülkében. Max elszakítasz pár rendőrt vasárnap a családjától mert nerendelik miattad. Valmint fizeted az adódból a 200% os túlóra pénzüket. Menj el inkább szavazni és dönts te is, de me millió párt közül válassz, csak válaszd ki hogy ki a rosszabbik és ki a ....
7/14 A kérdező kommentje:
Meddig fogjátok ezt a rosszabbik hülyeséget fújni? Nem rosszabbik kell, nem párt ellen kell szavazni, amíg erről fog szólni a szavazás addig semmi nem fog megváltozni, de, ha ez kell a népnek...
2014. ápr. 6. 10:11
8/14 anonim válasza:
Szavazol, és ha nem tetszik, összedobjátok a lóvét a haverokkal erre-arra, és megoldjátok. Tüntetni? Bejelented, engedélyezik, kimész, nem tetszik nekik mégse, szétoszlatnak. Ha nem hagyod, beviszegetnek titeket. Nem ilyen egy jó terv. Hogy mit lehet tenni? Az a fura, hogy még senki nem tette meg, igaz?
9/14 A kérdező kommentje:
Nem tette meg? Pakstól kezdve, az ukrán szimpátia tüntetésen keresztül, a béke menet bohócság elleni tüntetésen át mindenhol voltunk, a többség csak elkönyveli ezeket szoci megmozdulásoknak hiába van már hónapokkal ezelőtt kiírva, hogy PÁRTFÜGGETLEN TÜNTETÉS. A legtöbb ilyen megmozdulásra jó, ha egy tucat ember eljön. A múlt év eleji diáktüntetések óta semmilyen épkézláb megmozdulás nem történt, azt is az idősebbek csak lehurrogták, ennek ellenére a többség továbbra is elégedetlenkedik, nem tudom mire fel.
A másik, hogy sokan a 4 évenkénti szavazást tartják az egyetlen joguknak, ez is sokat elárul egyesek agykapacitásának képességéről.
2014. ápr. 6. 11:56
10/14 anonim válasza:
Segítek: nagyot pukkan. Pedzed már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!