Lutaker kérdése:
Ti kire szavaztok? Mszp, fidesz, jobbik, más-párt, senkire.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 08:04
21/27 anonim válasza:
Gondolom rám gondoltál igen sokan másnaposok.
Nem vagyok nagykoru a elöbbihez.
22/27 anonim válasza:
Érdeklődőőő, te itt mindekit csak baszogatsz. Én a helyedben meggondolnám mit írok, mert szerintem itt már mindenki hülyének néz. Ez csak egy tanács, mert nekem fáj nézni, hogy mennyire megalázod saját magad. Hozzad magad jobb helyzetbe, először is kérjél bocsánatot az idióta kommentjeid miatt és szólj hozzá érdemben a témához. A te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, mert látszik, hogy nagyon vágsz mindent.
23/27 anonim válasza:
Mivel nem a tegnapelötti énem vagyok ezért nem nyalok be senkinek megváltoztam eddig félelembe éltem régebben nem látszódott a nevem mert bántottak miatta de mostmár nem érdekl névvel megmondom a tuttit nem érdekel,hogy ki mit gondol én ilyen lettem ilyen maradok ameddig nem tiltanak az is benne van a pakliba,hogy tiltanak akkor meg regisztrálok ujra és ujra ( látod még a helyesírási hiba sem érdekel régebben elnézést kértem)
Hajrá Munkáspárt!!!! Vagy LMP !!!!!vagy Kisgazdák!!!!!
27/27 David82 válasza:
Jobbik, vagy narancs.
11-es: Bajnai Gordon jó fej, mondod. Akkor is az volt, amikor azt mondta, hogy: "Ez fájni fog."
Ez alatt a megszorításokra gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!