Ti kire szavaztok? Mszp, fidesz, jobbik, más-párt, senkire.
# 11/11 Időpont ma 08:37 Igazad van. Jól tetted.
Most sok GYÖKÉR MAJD LEPONTOZ.
Szerintem Gordon jó arc.
Senkire nem szavazok.
Én egy valakiket ítélek el, és nem a Jobbikot, pedig az eszmét amit vallanak ott egyesek merőben elvetem, hanem azokat akik képesek a Kormányváltásra szavazni, már azzal az egyszerű okból kifolyólag, hogy ott van Gyurcsány.
Aki azt írja hogy "Senkire" annak nincs joga itt, és egyáltalán sehol sem véleményt megfogalmazni a politikával kapcsolatban.
Csak a Fidesz !
"Aki azt írja hogy "Senkire" annak nincs joga itt"
Nehogy már te mond meg mihez van jogom és mihez nincs, inkább süllyedj el, hogy egy olyan pártra szavazol akik az adófizetők pénzét mindenre költik csak arra nem amire kell.
Senkire barátom mert 16 vagyok.
Fidesz hmmm mondj róla szépeket. ( Szociális temetés nem az )
kedves érdeklődő!
tegnap az egyik válaszban azt írtad, hogy nem mehetsz szavazni, mert nem vagy még nagykorú. Hogy is van ez?
Már látom hogy kár volt válaszolnom. Itt úgy látszik, hogy nagy részben degenerált gondolkodású, suttyó paraszt van, aki azt gondolja, hogy milyen menő, meg fasza dolog vad idegen embereknek beszólogatni. Mélységesen szégyellem magam, hogy véletlenül ide vetődtem, és válaszoltam.
Soha nem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!