Visztek magatokkal tollat szavazásra? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Úgy is csalhatnak, hogy olyan tollat raknak ki ami pár óra múlva már láthatatlanná is válik, aztán meghamisítsák az eredményt. Náluk ez a hír terjed. Biztos az, ha viszünk magukkal golyóstollat.2014. ápr. 6. 07:05
2/7 anonim válasza:
ez egy baromság? azonnal kiderülne ha így csalnának. meg mi érdekük lenne mindenkinek eltüntetni a szavazását?
3/7 anonim válasza:
Én viszek, de a baktériumok miatt. Több ezren végigtapogatnak egy tollat...
4/7 anonim válasza:
Igen, utóbbi hozzászóló gondolatmenetén vagyok én is.
Mielőtt dönt valaki, megvakargatta már a s...gelyukát, és utána nyúlt a tollhoz.
Jobb a sajátom.
Én is megvakarom a sajátomat, de az a sajátom legalább.
5/7 anonim válasza:
Én is viszek, szintén a bacik miatt. Meg hát a kedvenc tollam otthon sem hagyhatnám.
6/7 anonim válasza:
Én is vittem a saját tollamat ma, és egyszerre 4 ember ripakodott rám, hogy "NEEEM FIATALEMBER! CSAK EZZEL A TOLLAL LEHET!" és a kezembe nyomtak egy tollat....én meg értetlenül álltam, és kérdeztem, hogy miért, ez is ugyan olyan toll, miért ne lehetne a sajátommal? Erre azt a választ kaptam, hogy "NEEEEEM, CSAK EZZEL LEHET"......
Elég fura jelenet volt.....mindenesetre a fülkében a sajátomat használtam...
7/7 anonim válasza:
Én is vittem, a csalás elkerülése érdekében is és azért is, mert én sem akarok olyan tollat fogdosni, ami már százak kezében megfordult, de a jelenléti ívet csak a gyanús kincstárival engedték aláírni. "Csak ezzel lehet, és ezt el kell mondanunk", mondották. Gondoljon mindenki, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!