Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visztek magatokkal tollat...

Visztek magatokkal tollat szavazásra? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Úgy is csalhatnak, hogy olyan tollat raknak ki ami pár óra múlva már láthatatlanná is válik, aztán meghamisítsák az eredményt. Náluk ez a hír terjed. Biztos az, ha viszünk magukkal golyóstollat.
2014. ápr. 6. 07:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Én vittem.
2014. ápr. 6. 07:11
 2/7 anonim ***** válasza:
ez egy baromság? azonnal kiderülne ha így csalnának. meg mi érdekük lenne mindenkinek eltüntetni a szavazását?
2014. ápr. 6. 07:39
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Én viszek, de a baktériumok miatt. Több ezren végigtapogatnak egy tollat...
2014. ápr. 6. 07:51
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Igen, utóbbi hozzászóló gondolatmenetén vagyok én is.

Mielőtt dönt valaki, megvakargatta már a s...gelyukát, és utána nyúlt a tollhoz.

Jobb a sajátom.

Én is megvakarom a sajátomat, de az a sajátom legalább.

2014. ápr. 6. 07:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is viszek, szintén a bacik miatt. Meg hát a kedvenc tollam otthon sem hagyhatnám.
2014. ápr. 6. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is vittem a saját tollamat ma, és egyszerre 4 ember ripakodott rám, hogy "NEEEM FIATALEMBER! CSAK EZZEL A TOLLAL LEHET!" és a kezembe nyomtak egy tollat....én meg értetlenül álltam, és kérdeztem, hogy miért, ez is ugyan olyan toll, miért ne lehetne a sajátommal? Erre azt a választ kaptam, hogy "NEEEEEM, CSAK EZZEL LEHET"......

Elég fura jelenet volt.....mindenesetre a fülkében a sajátomat használtam...

2014. ápr. 6. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is vittem, a csalás elkerülése érdekében is és azért is, mert én sem akarok olyan tollat fogdosni, ami már százak kezében megfordult, de a jelenléti ívet csak a gyanús kincstárival engedték aláírni. "Csak ezzel lehet, és ezt el kell mondanunk", mondották. Gondoljon mindenki, amit akar.
2014. ápr. 6. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!