Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a facebookos...

Mit gondoltok a facebookos politizálásról? 20/F

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem merem belikeolni a pártot, amire szavazni fogok, akikkel szimpatizálok (LMP), mert Magyarországon a politikai nézetek még nagyon tabunak számítanak, illetve nem szeretném, ha egy egyetemi vizsgán azért "szívatnának", mert a vizsgáztató tudja, hogy XY-ra szavaztam, és ő ezzel nem ért egyet, mások a nézetei. Pedig nagyon sok ismerősöm lájkol ilyen oldalakat, pl. a Szavazz a Jobbik ellen-t, vagy a Fideszt vagy az MSZP-t...stb.

2014. ápr. 5. 18:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem enged külön csak követni egy oldalt.... Likeolni is kell. Kipróbáltam. :(
2014. ápr. 5. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Lájkold be. Jelöld meg a követést, vond vissza a lájkot. Kipróbáltam, működik. :)

A tevékenységnaplódban le tudod ellenőrizni, hogy mi az ami általad lájk alatt van.

2014. ápr. 5. 22:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Csinálsz egy kamu FB profilt és onnan likeolod...
2014. ápr. 6. 02:20
 14/15 anonim ***** válasza:

ha csinálsz egy Facebook oldalt akkor azzal is tudod likeolni, csak a jobb felső sarokban kell a legördülő menüben majd mindig váltanod a személyes profilod és az oldal között

És akkor nyilván belájkolhatod a különböző neked szimpatikus politikusokat is a pártból

2014. máj. 30. 22:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Soha nem fogom megérteni ezt a hozzáállást.

Eddig bármiben hittem, bármilyen irányzatot követtem, mindig felvállaltam magam. Persze nem úgy, hogy mindenkinem az agyára mentem a dolgaimmal, de soha nem tagadtam meg magam.

Ha téged érdekel az adott politikai oldal, és szeretnéd követni, akkor lájkold be, ne azzal törődj, hogy mások mit gondolnak rólad! Te te vagy, ne másoknak akarj megfelelni, hanem elsősorban magadnak.

Amúgy ezt a vizsgáztatós dolgot ugye te sem gondolod komolyan:)

1) Tapasztalataim alapján az egyetemi tanárok nemigen szoktak diákokat jelölgetni, nézegetni

2) Nem kell nyilvánossá tenni a kedveléseidet, be tudod állítani, hogy csak az ismerőseid lássák

3) Ha ismerősöd is valaki, aki előtt titkolnád, ráteheted őt a korlátozottak listájára, hogy csak a nyilvános adataidat lássa

4) Aki tanul, azt nem lehet megbuktatni. Orvosira járok, nem egy vizsgámon szívattak már meg személyes ellenszenvből, de ha tényleg megtanulom az anyagot, egy jeggyel lejjebb nemigen tudnak húzni.

Amúgy egy ismerősömről tudok, akit politikai nézetek miatt húztak meg, de ő egy ismert politikus unokája, ráadásul jogra jár, így kb. mindenki tudja, ki ő.

2014. máj. 31. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!