Ha nem is lennék Jobbik-ellenes, akkor is kiröhögném ezt a valamit.
Mondjuk az tény, hogy az átlag jobbikos pár LED-panelen és áramkörön kívül mással szemben lényegi vitára képtelen lenne.
10/10, gratulálok a döntéshez, kicsit sem röhögi ki majd Vonát az ország, mint ahogy Clin Eastwoodot se röhögte ki az egész USA, amikor "Obamával" vitatkozott, aki egy szék volt.
9es ne a hülye részleteken akadj már le, igaza volt Vonának vagy nem?
Igaza volt ! Akkor irány szavazni !
Legalább a Jobbik programja bemutatásra kerül!
ha emiatt nem mész el szavazni, nagy lúzer vagy. pff
Azért szomorú, hogy ott tartunk, hogy az egyik párt arra kényszerül, hogy igazi miniszerelnöki vita helyett, egy ilyen állvitát kell végigvinnie, mert a kihívott, még arra sem érdemesíti a kihívott, hogy odadugja az orrát.
....
Kedves #11:
Vona még esélyt sem kapott egy igazi vitára. Nem éppen az van, hogy Orbán Viktor - szeretett miniszerelnökünk - fél attól, hogy egy ilyen vita után sérül a hírneve?
.....
O.V. nem csak a Jobbikot sz@-ra le azzal, hogy nem fogadta el a kihívást, hanem a jobbikos szavazokat, akikből néhányat talán a saját táborában is csábíthatott volna, ha valóban úgy van, hogy V.G. nem képes normális vitában részt venni.
"Ezért kár volt. Bizonytalan voltam, hogy elmenjek-e szavazni, ha elmentem volna, a Jobbikra ikszeltem volna. De ezek után nem megyek. Csalódás..."
Meg ne erőltesd magad. Azért négy évente lesétálni a sarki szavazófülkébe nem kis teljesítmény.
Nem volt csalódás számomra, hogy emiatt váltsak pártot, de Vonáék nem biztos hogy a kívánt eredményt elérték. Összesen ~90000-en nézték meg a videót, tehát azok többségében, akik amúgy is szimpatizánsok, tehát csak szorványban került el a célzott szegmenshez.
Bár teljesen igazat mondtak, de a média ki fogja őket csinálni következő nap, vagy teljesen elhallgatják. Jól válogatták meg a válaszokat. Ők ezt bombarobbantónak szánták, de nem fog ez változtatni az állásokon. Hogy a Jobbiknak mennyi a valós támogatottsága, és ez az egyéves kampány mennyit ért, az holnapután fog kiderülni.
Vona biztos volt benne már a hónap végső felében, hogy nem lesz vita. Ez csak egy megrendezett akció volt, ami végleg bemutatja a Jobbik programját. Nem tudni a körülményekről, de Orbán még a közelében sem volt annak a helynek (Szegeden volt), ahova őt hirtelen, derült égből villámcsapás (pontosabban nem, mert már egy héttel ezelőtt beszélt arról, hogy 4-ikén terveznek vitát) meghívták volna.
Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ (1096 Budapest, Haller
utca 27.)
Mondjuk evvel az volt a baj, hogy szinte sehol nem hirdették, én is csak úgy véletlen vettem észre, pedig szoktam őket követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!