Kedves Jobbikosok! Ha az ország olyan rossz gazdasági állapotba került ahogy mondjátok, hogy lehet, hogy mindenki netezik, és munkaidőben itt írogat?
Figyelt kérdés
Most gondolkodtam el ezen, ahogy olvasom a magát jobbikosoknak valló írásait.Nagyon rossz az ország, a gazdaság meg a szegénység hatalmas, de mindenkinek van internete és itt tölti az idejét hogy írja a válaszokat.
Ugye aki nélkülözik, nem fog netezni, és főleg nem munkaidőben válaszolgatni.Akkor hogy van hogy az ország rossz helyzetben van, ha a polgárai sem ezt mutatják.
#Jobbik #mitcsinálokegésznap
2014. ápr. 4. 14:45
21/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de el vagy tévedve. Nekem apám meg anyám jó rég nem keres semmit, féjes asszony vagyok, és mellesleg dolgozó nő.
23/24 anonim válasza:
Akkor te se úgy beszélj rólam mint ha ismernél.Eltévedve itt te vagy.
24/24 anonim válasza:
Mekkora egy marha ez a kérdező. Mindenki netezik???? Azt hogy néhány száz itt ül a gép előtt nem jelent semmit. De ez is azt mutatja hogy sok ember nem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!