Ahogy telik az idő, mit láttok? Milyen irányba halad az ország 2010 óta?
A szegényebbek lejtőn lefelé haladnak.
A gazdagok gazdagabbak lesznek.
A munkahelyek száma nem nőtt.
Számomra szakadéknak lefelé halad az ország.
Nem vagyok párt szimpatizáns, gyűlölöm mindet.
Építkezésekre , beruházásokra szállítok mindenféle szerelvényeket , kábeleket , vezetékeket .
Azt látom , hogy MINDEN építkezés leállt ! Ami azt jelenti , hogy rohadtul lefelé haladunk a leejtőn és nem felfele kapaszkodunk .
Családi házak szinte egyáltalán nem épülnek , nagyobb beruházások is nagyából leálltak és semmi nincs .
Nagyon elkeserítő a dolog , mert nem látjuk az alagút végét , sőt inkább egyre sötétebb lesz és már-már azon tünődünk , hogy talán zsákutcába tereltek be minket .
Pártszimpatizálásomat meg én se nagyon tudom . Igazából mindegyik pártnak van 1-1 jó ötlete és ha összeállnának még ki is sülhetne belőle valami , de ez ugyebár egy álomvilág ... Most épp azt tudnám leírni hogy a fideszt gyűlölöm a legjobban .
14:11
Ha már építős vagy, meg kell kérdeznem , mert rettentően furdal a kíváncsiság:szerinted mi a francnak kell 4000 közmunkás állítólagos építkezéshez, ha ennyire áll az építőipar?Mi a frászt fognak építeni, éhségtornyokat?Komolyan nem értem...
Idővel helyükre kerülnek majd a dolgok.
Azt várom, hogy mikor fog koplalni az a sok gazdag zsivány is egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!